Stukkó rozetta Szentgotthárd R-4

Az ovális R4 stukkó rozetta közepét egy rombusz forma díszíti. A fenségesen kidolgozott motívumot egy reneszánsz stílusú levélminta alkotja, mely alaposan kidolgozott és egy rácsminta egészíti ki. Ez a stílusosan díszített polisztirol rozetta hangsúlyozza a lámpa szépségét és tökéletesen alkalmas üres fal és mennyezet díszítésére is. A rozettát polisztirol ragasztóval rögzítheti a mennyezetre és egy Önnek tetsző színárnyalatra festheti. Kérem a polisztirol termékekhez csak vízbázisú festéket használjon!

In stock
SKU
r-4-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Stukkó rozetta Szentgotthárd R-4

Cikkszám: r-4

3 052 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 026 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

4 469 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 548 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Polisztirol stukkórozetta Szentgotthárd R4

A polisztirolból készült stukkórozetta a mennyezetdíszítés nagyon kedvelt és időtlen eleme. A rozettával egy egyedülálló mennyezetdíszítést valósíthat meg lámpája körül. Gazdag rozetta kínálatunkban megtalálja a diszkrét, a hagyományos, és a játékos motívumokat is. A polisztirolrozetták tökéletesen alkalmasak mennyezetdíszítésre és a falfelületek egyedi kialakítására, ezzel különleges jegyet adva otthonának.

A Marbet design® stukkó rozetta EPS alapanyagból készül. A rozetta gyártástechnológiája egy kemény, könnyű szerkezetű felületet és a minta nagyon jó ábrázolását biztosítja.

 

Polisztirol stukkórozetta Szentgotthárd R4

 

Tudnivalók a polisztirol stukkórozettáról

A rozettákat festett állapotban kell felszerelni. Alkalmas vízbázisú festék és akril vagy pu-alapú diszperziós lakk. Nem használható mész, szilikát, szilikon gyanta és azok keveréke.

A polisztirol rozettákat a beépítés idejéig száraz helyen kell tárolni: ajánlott hőmérséklet +15°C-től +25°C-ig, páratartalom 45%-tól 65 %-ig. Az optimális végeredmény érdekében a feldolgozás és a beépítés utáni használat hasonló páratartalmi és hőmérsékleti feltételek mellett történjen. A nedves felületen történő megmunkálást vagy a gyorsított szárítást (párátlanító készülék), valamint a nagyon magas hőmérsékletet kerülni kell.

Ragasztási felületként alkalmas tapétázott, kezeletlen és festett vakolat. A felületnek egyenletesnek, tisztának, száraznak, simának, por- és zsírmentesnek kell lennie. Ellenkező esetben a mennyezet felületét csiszolni és tisztítani kell.

A polisztirol rozetta beépítése

Először jelölje be a mennyezeten vagy a falon azt a helyet, ahová a rozettát rögzíteni szeretné. Ha a lámpa kábelét a rozettán keresztül szeretné vezetni, a lyuk helyét rajzolja a rozettára és a lyukat fúrja ki egy lyukfúróval vagy óvatosan egy éles késsel. Olyan nagy lyukat vágjon, hogy a kábelek és a lámpa akasztásához használt horognak is legyen helye.

Vigyen fel polisztirol ragasztót hullámos formában a polisztirol rozetta ragasztási felületére, mely általában előzetes hűtés nélkül felvihető. A ragasztó átmérője kb. 1 cm legyen. Szükség esetén a polisztirol ragasztón kívül meleg ragasztó is használható. Ragassza a rozettát a helyére és töltse fel a rozetta és mennyezet, ill. rozetta és fal közötti hézagokat polisztirol ragasztóval.

Kérem figyeljen arra, hogy a lámpatest hőmérséklete nem lépheti túl a 70°C-ot, ha polisztirol rozettát használ.

 

Stukkó rozetta középének jelölése

Jelölés

 

Stukkó rozetta középének fúrása

Fúrás

 

Stukkó rozetta ragasztása

Ragasztás

 

Stukkó rozetta kihúzása

Kihúzás

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket