Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

Kültéri stukkó

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

Ha szeretne jobban megismerkedni a kérgesített kültéri stukkó lécekkel, akkor jó helyen jár! A következő 3 cikkünk végig fogja Önt kalauzolni a homlokzati kérgesített díszlécek világában. Először bemutatjuk magukat a léceket, beszélünk előnyeikről, majd részletesen végigvesszük, hogyan kell ezeket a díszléceket méretre vágni, s végül megismerkedhet a ragasztás minden fortélyával.

Homlokzati stukkó napjainkban

Homlokzat dekoráció – talán sokak fejében kicsit avittasnak hat a kifejezés, de próbáljuk egy pillanatra elvonatkoztatni a legtöbbekben megjelenő képektől, a barokkos, cirkalmas időnként a mai szemszámára giccsbe hajló homlokzatoktól, és ismerkedjünk meg a modern stukkózás rejtelmeivel, hiszen manapság már sokkal nagyobb választék áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzoló terméket.

 

 

A kültéri stukkók manapság már szinte bármilyen mintázatban beszerezhetőek, a legegyszerűbb egyenes léctől a bőséggel díszített, mintázott változatokig. Sőt a lécek nagy része kérgesítve és natúran is elérhető. Az online áruházunkra is pontosan igazak ezek, hiszen csak végig pillantva a következő három képen is látható, hogy a kültéri stukkók palettája igazán sokszínű. (A képekre kattintva közvetlenül eléri termékeinket!)

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

Miskolc 102 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

Pécel 124 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

A kültéri, hungarocell stukkó lécek előnye

A mindenki ízlését kielégítő minta választékon túl is számos előnyt lehet felsorolni a kültéri, hungarocell stukkó léceinkről, hiszen azok könnyen kezelhetőek, akár saját kézzel is gyorsan, tisztán és professzionálisan beépíthetőek, mivel sem vágásuk, sem ragasztásuk nem igényel semmilyen komolyabb szakmai ismeretet, vagy tapasztalatot. (Ne felejtse a következő két blogbejegyzésünkben a jövő héten be fogjuk mutatni ezeket a munkálatokat, videóink alapján pedig akárki képes lesz beépíteni stukkóinkat!)

A beltéri stukkókkal ellentétben, a szabad ég alatt nem elég csupán egy vízalapú festékkel segítségével befejezni a munkát, fontos, hogy a lécek ellenálljanak a környezeti hatásnak, ezt akár könnyedén ön is megteheti, amennyiben a festés előtt kérgesíti a léceket. Ha viszont nem szeretne ennyire belemerülni választhatja rögtön kérgesített termékeinket. Így a beépítés után itt is csak a festés van hátra.

A kérgesített homlokzati lécekről

Kérgesített stukkó léceink nem csupán egyesítik az összes eddig említett előnyöket, s időt takarítanak meg Önnek, de több olyan tulajdonsággal is bírnak, melyek még vonzóbbá tehetik ezeket a termékeket:

Kültéri kérgesített lécek - Erőteljesek és ütésállóak

Erőteljesek és ütésállók

 

Kültéri kérgesített lécek - Rugalmasak és hajlékonyak

Rugalmasak és hajlékonyak

 

Kültéri kérgesített lécek - Ellenállóak

Ellenállók

 

Ezzel első bejegyzésünk végére is értünk, kérjük ne feledje, jövő héten folytatjuk sorozatunkat, s először a kérgesített, hungarocell díszlécek vágásáról fogunk hosszabban értekezni! Addig is nézzen körbe „boltunkban”, ismerkedjen meg kültéri stukkó léceinkkel, s szinte biztosan egyet fog érteni velünk, hogy a kültéri díszítésben csupán fantáziája szabhat gátat. Nézze meg legnépszerűbb kültéri termékeinket a képekre kattintva:

Kültéri kérgesíett díszlécek

 

Aluminium borítással ellátott stukkó ablakpárkányok

 

Ablak stukkó - Timpanon

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket