Monthly Archives: November 2020

Oszlopok

Hogyan válasszunk stukkó oszlopot?

Az oszlopok újra divatosak, így egyre gyakrabban találkozunk vele, hogy vagy teljesen új, vagy régi oszlopaik felújítását veszik tervbe látogatóink. Szerencsére mindkét esetben ugyan azt tudjuk ajánlani: polisztirol stukkó oszlop beépítése!

Kültéri stukkó

Harmonikus homlokzatdíszítés és beltéri lakásdíszítés a ‚Budapest 108‘ stukkóval

Az ember mindig harmóniára törekszik – legyen szó a család és a karrier vagy az egészséges életmód és az ízletes, magyaros ételek közötti választásról, igyekszünk megtalálni az arany középutat. Nincs ez másként a hőn áhított lakásdíszítés, homlokzatdíszítés esetén sem. Megvásároljuk a vágyott lakást vagy családi házat, és szeretnénk a lehető legszebb formájában prezentálni. Szeretnénk az ingatlant stílusához illően díszíteni, de a túlzásokat elkerülni. A kevesebb olykor több. Nagyon igaz ez az állítás a stukkódíszítésre vonatkoztatva is. Az ízléses homlokzatdíszítéshez webáruházunkban több különböző funkciójú dekorációs elemet is kínálunk szériaérmékként azonos a mintával. A Budapest 108 típusú díszléc mintája lehetővé teszi a harmonikus homlokzatdíszítést és az esztétikus beltéri lakásdíszítést anélkül, hogy otthonos túldíszített lenne.

LED világítás

Klasszikus mennyezeti világítás vagy stukkó LED lámpa? – ez itt a kérdés

A fény az igazi éltető erő. Nappal a Nap elkényeztet minket fényével, még akkor is, ha néhány apró felhő próbálja elrontani örömünket. Mégis mit tudunk tenni a borús időben és este? Korábban ez problémát okozhatott, ma viszont már automatikusan nyúlunk a villanykapcsoló után. Legtöbben csak akkor gondolják végig ezt a mozdulatot, mikor a következő áramszámla sárga csekkje megérkezik, vagy újra kell gondolni lakásuk világítását. Ebben a cikkben mi most ehhez próbálunk segítséget nyújtani, s bemutatunk 3 egyszerű, ám annál csodálatosabb megoldást.

LED világítás

Otthoni LED világítás tervezése II. - Rejtett világítás, LED spotlámpák a folyosón, a fürdőszobában és a dolgozószobában

Sokunknak közülünk egy hosszú felújítás vagy építkezés után már nincs kapacitása az új otthonunkkal, kapcsolatos apróságokkal – például a mennyezeti világítás megtervezésével- foglalkozni. Végre elkészült a konyhabútor, megvan a hálószoba és a nappali világítás is. Mi maradt még? Azok a kisebb helyiségek, melyek otthonunk nélkülözhetetlen részei. Azok a helyiségek, melyeket nap, mint nap használunk és ez által nagyobb szerepet játszanak komfortérzetünk meglétében, mint gondolnánk. A továbbiakban megmutatjuk Önnek, hogy kerülje el az esetleges hibákat LED világítás tervezése során az irodában, a folyosón és a fürdőszobában. Szánjon időt ezen helyiségek mennyezeti LED világításának megtervezésére! Higgye el, nem fogja megbánni!

LED világítás

Otthoni LED világítás tervezése I. - Rejtett világítás, LED spot világítás a nappaliban, a konyhában és a hálószobában

Egy hosszadalmas építkezés vagy felújítás után a várva várt beköltözés időpontja egyre közelebb kerül. Az építési munkálatok során sokan azonban átlag földi halandóként úgy érezzük, hogy több szakmai ismeretet gyűjtöttünk csempézés, falfestés vagy éppen vízvezeték-szerelés témakörben, mint eddigi életünkben összesen. Lassan kezdünk elfáradni. Pedig a renoválás izgalmas és kreatív szakasza még csak most következik! A bútorok mellett a világítás is kiemelten fontos szerepet játszik egy helyiség hangulatának kialakításában.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket