Monthly Archives: October 2022

LED világítás

Rejtett led világítás polisztirol díszlécekkel

Otthonunk belső tereinek egyedi kialakítására az ideális falszínek és ízlésünknek megfelelő bútorok kiválasztása mellett számos egyéb lehetőség is rendelkezésünkre áll. Egy rendkívül hatásos és látványos módja a beltéri díszítésnek a stukkózás. De bármennyi időt, pénzt és energiát is költünk a lakberendezésre, a kívánt hatást csak a megfelelő világítás mellett érhetjük el. Ön is úgy gondolja, hogy a beltéri stukkódíszítés valamint a szükséges világítástechnika kialakítása költséges és időigényes, ráadásul szakember segítsége nélkül nem megvalósítható? Mit szólna hozzá, ha lenne olyan megoldás, amely egyszerre teszi lehetővé a praktikus és esztétikus világítás, valamint a beltéri stukkódíszítés kialakítását? Engedje meg, hogy bemutassuk kifejezetten rejtett led világítás kialakításához kifejlesztett polisztirol díszléceinket!

Kültéri stukkó

Homlokzat felújítás stukkóval – mire érdemes figyelni a tulajdonosnak

A jó minőségű alapanyagoból szakszerűen épített házak élettartama akár száz év -vagy több is lehet. A tulajdonosok annak reményében építkeztek vagy vásároltak ingatlant, hogy hosszú évtizedeken át élnek majd benne és később tovább adják a következő generációnak. Ahhoz, hogy ez valóra váljon, nélkülözhetetlen az ingatlan rendszeres ápolása, karbantartása és időről időre a homlokzat felújítása. A tető és homlokzat hosszú időn át van kitéve az időjárás viszontagságainak. Karbantartásuk és renoválásuk tehát nélkülözhetetlen. Mire kell odafigyelni a homlokzat felújítása és karbantartása során? Mik azok a munkálatok, melyek szakember segítsége nélkül is elvégezhetőek? Milyen költségeken lehet spórolni? Ezekkel a témákkal foglalkozunk részletesen ebben a cikkben.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket