Monthly Archives: December 2022

Beltéri stukkó , LED stukkó

Modern nappali világítás ötletek mennyezeti LED lámpával

A modern nappali kiemelten fontos szerepet tölt be otthonunkban, hiszen itt gyűlik össze a család apraja-nagyja. Praktikus bútorok, könnyen kezelhető lakástextíliák és egy kényelmes kanapé – mind egy tökéletes nappali tartozékai. A kellemes légkörhöz azonban nélkülözhetetlen a kifogástalan világítás. Éppen ezért fontos, hogy a modern nappali világításhoz megfelelő fényforrásokat válasszon. Összegyűjtöttük Önnek, mire érdemes figyelnie a nappali világítás tervezése során, milyen lehetőségei vannak a direkt és indirekt világítás kiépítésére, sőt még nappali világítás ötleteket is mutatunk.

Beltéri stukkó , LED világítás

LED szalag rejtett világítás polisztirol díszléccel

Építkezés vagy felújítás során elkerülhetetlenül szembesülünk azzal, hogy a hangulatos és praktikus világítás kialakításához a fényforrások elhelyezését is ugyanolyan alaposan meg kell terveznünk, mint a falak színét vagy éppen a bútorok elrendezését. Egy valóban effektív és ezzel egyidőben otthonos világítás kialakításához mindenképpen érdemes a direkt és indirekt fényt is alkalmazni. A direkt világítás könnyedén kivitelezhető LED spot izzókkal, az indirekt világítás pedig LED szalagokkal. Már csak az a kérdés, hogy hogyan és mibe érdemes beépíteni az energiatakarékos LED fényforrásokat. Direkt és rejtett világítás esztétikus kiépítését teszik lehetővé a kedvező áru és rendkívül sokoldalúan alkalmazható polisztirol díszlécek. Napjainkban a stukkó ugyanis gipsz helyett már polisztirolból készül, így egyszerűen beépíthető és számos egyedi világításkoncepció megvalósítására alkalmas. Ismerje meg a polisztirol díszlécek nyújtotta lehetőségeket a LED szalag rejtett világítás megvalósításához!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket