Monthly Archives: August 2021

Beltéri stukkó , LED stukkó

Polisztirol mennyezeti lámpák LED spottal

A mennyezeti lámpa minden helyiség központi, általában a legtöbb fényt adó világítóteste. A mennyezeti világításnak sok kritériumnak kell megfelelnie: legyen dekoratív, energiatakarékos, egyedi, tartós és stílusa illeszkedjen a beltéri díszítés többi eleméhez. Mindez lehetséges kedvező áron? Igen: Ismerje meg polisztirol lámpaszigeteinket és győződjön meg róla, hogy valóban egyedi mennyezeti világítást kínálunk Önnek!

Beltéri stukkó , LED stukkó

Közvetlen világítás és beltéri stukkózás egyben

A közvetlen világítás minden helyiségben elengedhetetlen, hiszen egy adott tevékenység pontos és gyors elvégzéséhez elengedő fényre van szükség, legyen az sminkelés, borotválkozás, konyhai munkavégzés vagy irodában íróasztal mellett végzett teendő. A direkt világítás szükséges, de lényeges az is, milyen költségek mellett kerül sor a kiépítésre. Tekintse meg kedvező árú LED stukkóinkat és az energiatakarékos LED spotokat!

Beltéri stukkó , LED stukkó

Közvetlen és rejtett világítás 1 polisztirol stukkóban

Direkt és indirekt világítás használatára alkalmas kombi profiljainkat olyan helyiségekbe terveztük, ahol egyaránt szükség van közvetlen és rejtett világításra, pl. nappaliban újság olvasásához és esti pihenéshez. Üzletében hasznos lenne a közvetlen fény pl. az információs pultnál, de a kellemes hangulatvilágításra is szüksége van? Itt a megoldás! Tekintse meg LED stukkó kínálatunkat és válasszon igényeinek megfelelő LED-es stukkót!

Beltéri stukkó , LED világítás

Rejtett LED világítás polisztirol díszléccel

Otthonában vagy üzlethelyiségében rejtett világítást szeretne kiépíteni? Reggel és este zavarja a lámpa erős fénye? Helyette egy hangulatos és árnyékmentes világítás kiépítését tervezi? A kirakat éjszakai világítását szeretné költséghatékonyan és esztétikusan megoldani? Szalonjában hangulatvilágítást szeretne létrehozni? Mutatunk Önnek egy megoldást, mellyel az indirekt világítás és a helyiség stukkózása is egyszerre kivitelezhető. Ismerje meg rejtett LED világítás kialakítására alkalmas klasszikus, modern és minimalista stílusú díszléceinket, melyek számtalan otthondíszítési lehetőséget rejtenek magukban.

Kültéri stukkó , Beltéri stukkó

Sokoldalú polisztirol habbetűk

Feltűnő faldíszítés, egyedi asztaldísz és színes gyerekszoba dekoráció. Jól látható utcanév és házszám, személyre szabott esküvői díszlet. A felsorolt ötleteken kívül még számos dekorációs elképzelés megvalósítható polisztirol habbetű választékunkkal beltérben és kültérben egyaránt.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket