Polisztirol lámpaszigetek szerelvények nélkül – a páratlan lehetőség

Beltéri stukkó , LED stukkó

Polisztirol lámpaszigetek szerelvények nélkül – a páratlan lehetőség

Már régóta keresi a megfelelő stukkó lámpát, de egyik sem felel meg elvárásainak? Saját kezűleg készítené el egyedi mennyezeti lámpáját? Ezt most világítás nélküli polisztirol lámpaszigeteinkkel megteheti!

Mennyezeti lámpaszigeteinket polisztirol alapanyagból készítjük. A zárt cellaszerkezetű anyag nem vesz fel nedvességet, így vizesblokkokban is használható.

A mennyezeti lámpát holkerléceinkből, ill. LED stukkóinkból és egy alaplapból állítjuk össze, ezért Ön többféle méretű és mintájú polisztirol lámpasziget közül választhat. Ez azért praktikus, mert minden helyiség, ill. alkalmazási területhez megtalálhatja a megfelelő mennyezeti lámpát, pl. étkezőasztal fölé szélesebb, kis tárolóhelyiségekbe négyzetes vagy kerek lámpáinkat szerelheti fel.

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/1000x500-3 íves, világítás nélkül

 

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Nyíregyháza 201/460x460 világítás nélkül

 

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Nyíregyháza 201/970x460 világítás nélkül

 

Polisztirol lámpaszigeteink egyik óriási előnye, hogy Ön a LED spotok számát és elrendezését igényeinek megfelelően alakíthatja ki. A lehetőségek száma végtelen. Legyen kreatív és készítsen családjának vagy üzletébe egyedi mennyezeti lámpákat. A LED spotokból kirajzolhatja a gyerekszobába a gyermek monogramját, de kör alakú vagy X elrendezést is kialakíthat. Fesse a polisztirol lámpaszigetet vízbázisú festékkel és kész a páratlan mennyezeti lámpa. Ugye már Önnek is van ötlete?

Egyedi lámpasziget ötletek

 

Varázslatos lámpaszigeteket

 

Miután megtervezte a lámpaszigetet, keresse fel LED webáruházunkat is, ahol LED panelek, LED izzók, keretek és kiegészítő kellékek széles kínálatából választhat. A LED világítás napjaink legmodernebb technológiája. Alacsony energiafogyasztású, hosszú élettartamú és kevés hőt termel, ezért is alkalmas polisztirolba történő beépítésre.

Azt hiszem, alaposan rávilágítottunk mennyezeti lámpaszigeteink számtalan előnyére, most Ön következik: válasszon egy lámpaszigetet, tervezze meg a LED spotok számát és színét, a LED szalag színhőmérsékletét, rendeljen hozzá kellékeket. A villanyszerelést bízza szakemberre, a lámpasziget ragasztását és festését azonban Ön is elvégezheti.

Amennyiben kedvet kapott a beltéri stukkódíszítéshez, tekintse meg széles holkerléc és LED-es stukkó kínálatunkat és dekorálja otthonát egységes stílusban stukkóink segítségével!

Tovább a szerelvények nélküli lámpaszigetekhez >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket