Közvetlen világítás és beltéri stukkózás egyben

Beltéri stukkó , LED stukkó

Közvetlen világítás és beltéri stukkózás egyben

A közvetlen világítás minden helyiségben elengedhetetlen, hiszen egy adott tevékenység pontos és gyors elvégzéséhez elengedő fényre van szükség, legyen az sminkelés, borotválkozás, konyhai munkavégzés vagy irodában íróasztal mellett végzett teendő. A direkt világítás szükséges, de lényeges az is, milyen költségek mellett kerül sor a kiépítésre. Tekintse meg kedvező árú LED stukkóinkat és az energiatakarékos LED spotokat!

A direkt világítás kialakítására alkalmas LED stukkók különböző kivitelben érhetők el.

Az L formájú polisztirol elem egyik oldalát díszíti díszléc, mely az azonos mintájú holkerléccel a toldóelemek segítségével továbbvezethető. Az L alakú LED stukkó az oldalfal mentén építhető be, így megvilágíthat pl. egy tükröt, festményt vagy konyhai pultot.

Spot lámpa világítás polisztirol díszléc Dombóvár 400+14

 

Spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd 400+10

 

Mennyezeti spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+21

 

Az U alakú direkt világítás kialakítására alkalmas LED stukkó minkét oldalán dekoratív díszléc található. A LED spot lámpa világítás alsó részébe tetszőleges számú és elrendezésű világítótestet építhet be, mellyel pl. reggelizőpult vagy egy információs asztal direkt világítását valósíthatja meg.

Led spot lámpa világítás polisztirol díszléc Dombóvár 400+2x14

 

Led spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd 400+2x10

 

Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+2x21

 

Minden LED spot lámpa világítás profilhoz kínálunk különböző toldóelemeket, melyekkel a stukkó mintája egyszerűen továbbvezethető az azonos mintájú holkerléccel. Különféle végelemek közül választhat, melyek a LED stukkó esztétikus lezárását teszik lehetővé.

A direkt világítás kiépítésére alkalmas LED-es stukkókat szériakínálatunkban a Dombóvár 14, Érd 10 és Abony 21 díszlécekkel díszítettük. Amennyiben Önnek más mintájú holkerléc vagy rejtett világítás kialakítására alkalmas LED stukkó tetszik, kialakíthat egyedi stukkódíszítést is. Erre a következő polisztirol alapprofiljaink alkalmasak: Kecskemét 300, Miskolc 301, Pécs 310, Ladánybene 320 L, Ladánybene 320 U és Ladánybene 321 U. Az utóbbi alapprofillal a függönykarnist is elrejtheti, külső oldalára szintén a kiválasztott holkerlécet vagy rejtett világítás kiépítésére használható LED stukkót ragaszthatja.

Polisztirol stukkó világítástechnika Kecskemét 300

 

Polisztirol stukkó spot lámpa világításhoz Miskolc 301

 

Polisztirol stukkó led spot lámpa világításhoz Pécs 310

 

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 320 L

 

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 320 U

 

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 321 U

 

A komplett LED világítás beépítéséhez nem csak a polisztirol stukkót kínáljuk. LED webáruházunkban kiválaszthatja a megfelelő LED spot izzót és a beépítéshez szükséges kellékeket is. Válasszon meleg fehér, hideg fehér vagy semleges színű izzóink, ill. fehér, króm és arany lámpa kereteink kínálatából. A billenthető keretek lehetővé teszik Önnek, hogy a LED spot közvetlen fényét oda irányíthassa, ahol Önnek szüksége van rá.

LED-es stukkóinkat zárt cellaszerkezetű polisztirolból gyártjuk, melyek könnyűek, mégis tökéletesen alkalmasak LED spot beépítésére. A kész stukkódíszítés vízbázisú festékkel festhető.

 

LED spot beépítésére alkalmas stukkó

 

Tekintse meg LED stukkóinkat és holkerléc kínálatunkat, alakítson ki egy személyre szabott direkt világítást otthonában vagy akár üzletében, hiszen stukkó termékeinkkel esztétikus, energiatakarékos és modern otthondíszítés valósítható meg.

Holkerlécek >>>

Közvetlen világítás kiépítéséhez használható polisztirol LED stukkó >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket