Monthly Archives: September 2021

Beltéri stukkó , LED stukkó

Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 3.

A rejtett világítás kialakításánál az előző bejegyzésekben tisztáztunk néhány fontos kérdést, pl. azt, hogyan alakíthat ki egyenes vonalban indirekt világítást a függönysínnel felszerelt falon. Most arra a lényeges témakörre világítunk rá, hogyan építheti be Ön az oldalfali LED-es lécet a függönysínek elé.

Beltéri stukkó , LED stukkó

Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 2.

A rejtett világítás kialakításához többféle polisztirol díszlécet kínálunk. Számos stílus, minta és méret közül választhat webáruházunkban. Ebben a bejegyzésben azt mutatjuk meg Önnek, hogyan tudja a függönysínnel felszerelt falon a LED világítást egy vonalban elvezetni. Az eredmény egy letisztult és kellemes hangulatvilágítás.

Beltéri stukkó , LED stukkó

Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 1.

A rejtett LED világítás kiépítése remek lehetőség arra, hogy stílusosan díszítse otthona vagy üzlete helyiségeit és a szürke hétköznapokat hangulatvilágítással tegye kellemessé, színessé és egyedivé. Az indirekt világítást általában a mennyezet és az oldalfal közötti részbe építjük be. Hogyan építhet be LED stukkót a függönykarnis elé, mely termékek alkalmasak erre? A kérdésre az alábbi díszléceink kínálnak megoldást.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket