Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 1.

Beltéri stukkó , LED stukkó

Karnistámasz megoldások rejtett világítás kiépítésére alkalmas LED stukkók esetén 1.

A rejtett LED világítás kiépítése remek lehetőség arra, hogy stílusosan díszítse otthona vagy üzlete helyiségeit és a szürke hétköznapokat hangulatvilágítással tegye kellemessé, színessé és egyedivé. Az indirekt világítást általában a mennyezet és az oldalfal közötti részbe építjük be. Hogyan építhet be LED stukkót a függönykarnis elé, mely termékek alkalmasak erre? A kérdésre az alábbi díszléceink kínálnak megoldást.

A rejtett világítás kialakítására alkalmas LED stukkókat 2 csoportra osztjuk méretük szerint: LED-es díszlécek és oldalfali LED-es díszléceket különböztetünk meg.

Ebben a bejegyzésben az indirekt világítás kialakítására alkalmas LED-es díszlécekről és a függönysín eltakarásának lehetőségeiről lesz szó.

A Budapest 202, Debrecen 205 és Győr 209 rejtett világítás kialakítására használható LED stukkóink felső oldala elegendő ragasztási felületet biztosítanak, így azokat továbbvezetheti a függönykarnis előtt is.

Indirekt világítás díszléc Budapest 202

 

Rejtett világítás stukkó Debrecen 205

 

Indirekt világítás díszléc Győr 209

 

Gyártunk azonban olyan hangulatvilágítás kiépítésére alkalmas díszléceket is, melyeknek a felső oldaluk nem biztosítják az elegendő ragasztási felületet. Ezért a Veszprém 203, Eger 206 és Kaposvár 210 nevű polisztirol díszléceinkből karnistámasz léceket is gyártunk, melyek mérete és mintája teljesen megegyezik az azonos nevű díszléccel. A karnistámasz díszléceket a ragasztási felület növelése miatt kiszélesített felső oldallal gyártjuk, így ezek bátran alkalmazhatók függönysínek előtt a mennyezetre ragasztva. A LED stukkóval és karnistakaró LED díszléccel kialakított egységes rejtett világítás a belső tereket harmonikussá, üzlethelyiségeit egyedivé és ízlésessé teszi.

Rejtett világítás díszléc Veszprém 203

 

Polisztirol díszléc rejtett világításhoz Eger 206

 

Indirekt világítás stukkó Kaposvár 210

 

Stukkógyártóként azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Ön a gondosan megtervezett rejtett LED világítást minél gyorsabban építhesse ki. Ezért fejlesztettük ki a belső és külső sarokelemeket karnistámasz díszléceinkhez. Ezekkel a kiegészítőelemekkel Ön a LED stukkót egyszerűen összekötheti a függönysínt eltakaró stukkóval. A sarokelemek magassága és mintája teljesen azonos a karnistakaró díszlécével.

Karnistámasz nevű polisztirol stukkóinkat is rendelheti PLEXI PLUS kivitelben. A PLEXI PLUS azt jelenti, hogy a LED-es díszléchez egy plexicsíkot kap, mely megvédi a díszlécbe helyezett LED szalagot a portól és rovaroktól, így a LED szalag élettartama nő. A LED szalag portalanítása is egyszerűbb és gyorsabban elvégezhető plexiléc használatával.

Karnistámasz megoldások LED szalag beépítésére alkalmas stukkó díszléccel

 

Minden karnistámasz díszlécünk polisztirolból készül 2 méteres szálakban és igény szerint a kívánt méretre vágható. Rejtett világítás kialakítására alkalmas díszléceink polisztirol stukkó ragasztóval rögzíthetők a falra. A termékcsaládok tagjait, valamint a beépítéshez szükséges kellékeket és rezsianyagokat a termékoldalakon találja.

Megtekintem az indirekt világítás kialakítására alkalmas LED stukkókat >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket