Monthly Archives: September 2022

Beltéri stukkó , LED világítás

Energiatakarékos világítás, mellyel rengeteget spórolhat!

Otthonunk világításának tervezése során az elsők között merül fel a kérdés: hány led spot izzóra van szükség? Az emelkedő energiaárak miatt kétszer is meggondolja az ember, milyen és mennyi izzót vásároljon, melyek kellő fényt adnak, mégis takarékosak. Fontos, hogy hosszútávon gondolkodva, ár-érték-arányt figyelembe véve hozzunk döntést!

Beltéri stukkó , LED világítás

3+1 aranyszabály, amit érdemes betartania a direkt és indirekt világítás kialakításakor

Ma már köztudott, hogy a falak színe és a bútorok stílusa mellett a fényforrásoknak is meghatározó szerepe van egy hangulatos miliő kialakításában. Éppen ezért érdemes a direkt és indirekt világítást alaposan megtervezni, a dizájn részeként kezelni. Nézzük meg azonban először, mi is az a direkt fény és mi az indirekt világítás jelentése.

Kültéri stukkó

Látványos homlokzati stukkó hungarocell kültéri díszlécekkel

Sajnos régóta elterjedt tévhit, hogy a látványos homlokzati stukkó drága, beépítése időigényes és körülményes. A gipsz homlokzati díszekkel készült stukkóhomlokzat valóban egy költséges és meglehetősen komplikált épületdíszítési lehetőség. Ezzel szemben a hungarocell kültéri díszlécek ára kedvező, beépítésük egyszerű és gyorsan kivitelezhető. A széles minta és formaválaszték pedig változatos és esztétikus stukkóhomlokzatok kialakítására ad lehetőséget. Nézzük is meg részletesen, milyen hungarocell kültéri díszlécek kaphatóak és milyen kültéri stukkó minták állnak rendelkezésére.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket