Monthly Archives: July 2021

Kültéri stukkó , Beltéri stukkó

Egyedi logók és cégtáblák

Azzal biztosan Ön is egyetért, hogy az első benyomás nagyon fontos. Egy üzletről sokat elárul a külső megjelenés, az igényes reklámtáblák, figyelemfelkeltő cégfeliratok vonzóvá tehetik üzlethelyiségét, irodáját. Tegye láthatóvá irodája vagy üzlete nevét és hívja fel a figyelmet üzletére! Az üzlet homlokzatának megnyerőnek, dekoratívnak és esztétikusnak kell lennie ahhoz, hogy az ügyfelek és vendégek szívesen térjenek be Önhöz. Mi segítünk ebben, elkészítjük egyedi logóját és cégtábláját polisztirolból.

Kültéri stukkó

Kültéri stukkó ereszpárkányként

A homlokzat stukkózása nagy múltra tekint vissza. Korábban az ereszpárkány kialakítása tervezést és hosszú ideig tartó kivitelezést igényelt. A munka itt nem ért véget, hiszen egy idő múlva a gipszből vagy betonból készült stukkó megrepedt, közé csapadék folyt, ami ha megfagyott, jókora károkat okozott a homlokzatdíszben. A stukkót tehát javítani, restaurálni kellett.

Kültéri stukkó

Osztópárkányok a homlokzaton

A kültéri stukkózás nem csak egy lehetőség, az építkezés vagy felújítás szerves részeként kell tekintenünk rá, hiszen a homlokzat esztétikus díszítésével kiemelhetjük az épület szépségét, egyediségét. Hogyan? Például osztópárkány beépítésével.

Kültéri stukkó

Kültéri stukkó szemöldökpárkány díszítéséhez

Az ablakkeret szemöldök része meghatározza a teljes ablakdíszítés arculatát és stílusát. A szemöldökpárkány lehet modern letisztult kialakítású vagy gazdagon díszített polisztirol kültéri stukkó. Bármely stílusra esik választása, abban biztos lehet, hogy kültéri stukkóink között megtalálja az Önnek megfelelőt.

Kültéri stukkó

Ablakpárkányprofilok

Az ablak alsó részét az ablakpárkány képezi. Használata fontos, hiszen számos funkciót tölt be. Ablakkeretezés során azonban meglévő ablakpárkány díszítésére is van lehetőség. Bemutatjuk kérgesített ablakpárkány profiljainkat, melyeket jelenlegi kő-, műanyag- vagy alumíniumpárkánya alá is beépíthet.

Kültéri stukkó

Harmonikus ajtó- és ablakkeretezés polisztirol kültéri stukkóval

A homlokzatdíszítés egy rendkívül izgalmas feladat, hiszen szabadjára engedheti fantáziáját és megvalósíthatja régóta tervezgetett ablak- és ajtódíszítési ötleteit. Az ablakkeretezés az egyik legkedveltebb módja a homlokzatdíszítésnek. Ismerje meg kültéri stukkó termékeinket, hiszen polisztirol homlokzati profiljainkat többféle méretben és mintával kínáljuk. Ezenkívül olyan megoldásokat mutatunk Önnek, melyek a beépítést is megkönnyítik.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket