Osztópárkányok a homlokzaton

Kültéri stukkó

Osztópárkányok a homlokzaton

A kültéri stukkózás nem csak egy lehetőség, az építkezés vagy felújítás szerves részeként kell tekintenünk rá, hiszen a homlokzat esztétikus díszítésével kiemelhetjük az épület szépségét, egyediségét. Hogyan? Például osztópárkány beépítésével.

Az osztópárkány a kültéri stukkók közé tartozik. A szintelválasztó párkánynak is nevezett kültéri díszlécet általában emeletek optikai elválasztására vagy üres homlokzat díszítésére használjuk.

Osztópárkány kínálatunkban különböző méretű és mintájú kültéri profilokat talál. A polisztirol homlokzati díszlécek közös tulajdonsága, hogy a profilokat speciális kéreganyaggal vonjuk be, mely ellenállóvá teszi a polisztirol stukkót az UV-sugárzással, a szélsőséges időjárással és a mechanikai sérülésekkel szemben. Minden kültéri díszléc 2 méter hosszú. A homlokzatdíszítés elemei igény szerint gyémántvágó korong és kéziflex segítségével könnyedén méretre vághatók. A kérgesített polisztirol profilok természetesen egymás mellé beépítve toldhatók. A toldási hézagok eldolgozása után a stukkó tetszőleges színű vízbázisú festékkel festhető.

Az Ózd 60 kérgesített kültéri díszléc kínálatunk legkisebb osztópárkány profilja, melyet egy S formájú ív díszít. A méretben és mintában azonos végelemekkel esztétikusan lezárhatja az osztópárkányt.

Ózd 60 kérgesített polisztirol léc, homlokzati elem

A dekoratív kialakítású Érd 109 homlokzati díszléc – mint minden polisztirol stukkónk – könnyű, ezért egyszerűen beépíthető. A kültéri stukkó sarokelemei segítségével változatos homlokzatdíszítést alakíthat ki.

A Göd 129, a Monor 128 és a Nyírbátor 132 kérgesített polisztirol stukkók hasonló mintával, ám eltérő méretekkel rendelkeznek. A termékcsaládba tartozó végelemekkel és sarokelemekkel egyszerűen lezárhatja, ill. továbbvezetheti a stukkót.

Göd 129 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Monor 128 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Nyírbátor 132 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

A Kapolcs 131 polisztirol homlokzati profil dekoratív mintájával látványos osztópárkányt alakíthat ki. A kérgesített kültéri stukkó és kiegészítőelemei ragasztóhabbal egyszerűen a homlokzatra ragaszthatók.

Kapolcs 131 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

A lépcsőzetes mintával díszített Biatorbágy 134 kültéri díszléccel modern osztópárkány alakítható ki. Méreteiből adódóan magasabb épületek díszítésére kiválóan alkalmas.

Biatorbágy 134 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

A Nyíregyháza 140 kérgesített stukkó kínálatunk legnagyobb kültéri díszléce, mellyel impozáns és esztétikus homlokzatdíszítés alakítható ki. A stukkó felső oldala enyhén lejt, így a csapadék könnyen lefolyik.

Nyíregyháza 140 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

Az osztópárkány remekül kombinálható kínálatunk más kültéri stukkóival. Válasszon kérgesített kültéri díszléceink és homlokzatdíszítő termékeink közül és alakítson ki egy Önnek tetsző, dekoratív homlokzatot!

Tovább a kérgesített kültéri díszlécekhez >>>

Megtekintem a teljes kültéri stukkó kínálatot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket