Kültéri stukkó ereszpárkányként

Kültéri stukkó

Kültéri stukkó ereszpárkányként

A homlokzat stukkózása nagy múltra tekint vissza. Korábban az ereszpárkány kialakítása tervezést és hosszú ideig tartó kivitelezést igényelt. A munka itt nem ért véget, hiszen egy idő múlva a gipszből vagy betonból készült stukkó megrepedt, közé csapadék folyt, ami ha megfagyott, jókora károkat okozott a homlokzatdíszben. A stukkót tehát javítani, restaurálni kellett.

A mai stukkót polisztirolból készítjük, melyet speciális kéreganyaggal vonunk be. A kéreganyag a kültéri stukkót ellenállóvá teszi az UV-sugárzással, a szélsőséges időjárással és a mechanikai sérülésekkel szemben. A homlokzati stukkó tetszőleges színű vízbázisú festékkel festhető. A kérgesített kültéri stukkó tehát tartósan díszíti és védi a homlokzatot.

A polisztirol ereszpárkány elemeket a tető és a homlokzat között kell elhelyezni, melyek nem csak díszítik, hanem szigetelik is a homlokzat ezen részét. A polisztirol kültéri stukkó könnyű, ezért beépítése is egyszerű. A homlokzati díszlécek 2 méteres szálakban készülnek, melyek igény szerint méretre vághatók.

Ereszpárkány kialakításához a következő kérgesített kültéri stukkóinkat ajánljunk:

Sopron 110, Dabas 126, Mezőtúr 125, Hatvan 130, Siófok 135, Pomáz 127 és Bécs 133.

Sopron 110 kérgesített homlokzati polisztirol, kültéri stukkó

 

Dabas 126 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Mezőtúr 125 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Hatvan 130 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Siófok 135 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Pomáz 127 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Bécs 133 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

A Sopron 110 kültéri stukkó egy klasszikus kialakítású homlokzati profil. A méretben és mintában azonos végelemek a stukkó mintáját a homlokzathoz vezetik, így Ön az ereszpárkány lezárását esztétikusan oldhatja meg.

A Dabas 126 kérgesített kültéri díszléc modern kialakítású és remekül kombinálható más kültéri stukkó termékeinkkel, pl. keretező díszléccel, ablakpárkánnyal vagy ablakszemöldökkel is.

A Mezőtúr 125 kérgesített profil és végelemei beépítésével modern homlokzat alakítható ki. A beépítéshez szükséges kellékek és rezsianyagok a termékoldalon találhatók.

A Hatvan 130, a Siófok 135, és a Pomáz 127 kérgesített kültéri stukkókat lépcsők és egy-egy homorú ív díszítik. A sarokelemek segítségével az ereszpárkányt egyszerűen továbbvezetheti az épület további oldalain. A két kültéri díszléc mintája azonos, ám mérete eltérő, így biztosan megtalálja azt az ereszpárkány profilt, melyre Önnek szüksége van.

A Bécs 133 kérgesített polisztirol díszléc rendkívül modern kialakítású. A homlokzati profil tökéletesen alkalmas ereszpárkány kialakítására. Méreteinek köszönhetően dekoratívan és látványosan díszítheti a tető és a homlokzat közötti részt. Az ereszpárkányt festheti a homlokzattal megegyező vagy eltérő színű festékkel.

Merüljön el kérgesített kültéri stukkó kínálatunkban és válassza ki az Önnek tetsző kültéri stukkó elemeket! Tervezze meg most csodás egyedi homlokzatdíszítését!

Tovább a kérgesített profilokhoz >>>

Megtekintem a teljes kültéri stukkó kínálatot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket