Monthly Archives: January 2021

Kültéri stukkó

Kültéri ablakpárkány polisztirolból?

Végiggondolta már, honnan ered az ablakpárkány szó? - Igen, jól gondolja! Azokban az időkben, amikor a napfényt még a lehető legjobban ki kellett használni, mert a gyertyák kevés fényt adtak és drágák is voltak, padokat vagy székeket állítottak az ajtó elé vagy az ablak közelébe, hogy elegendő fény jusson be munkavégzéshez. A falak elég vastagok voltak, az ülőalkalmatosság kőből faragott vagy a falakba beépített volt. Biztosan feltűnt már Önnek is a történelmi házak ajtajánál vagy egy vár látogatásakor. Az idő folyamán keletkeztek az ablakpárkányok, ahogy ma ismerjük őket.

LED stukkó , LED világítás

LED mennyezetvilágítás polisztirol design lámpákkal

Stukkó és egy praktikus, minden nap használt világítás egyesítése – mindez egy kis helyiségben? Nem lehetséges, gondolja Ön? Pontosan ezt kínálják polisztirol LED mennyezeti lámpáink. Ezek a stukkólámpák dekoratívak, praktikusak és különleges mennyezeti lámpák, melyek különböző előnyöket egyesítenek. Tény, hogy barátai és szomszédai irigyelni fogják ezért:

Kültéri stukkó

Kérgesített homlokzati profilok

Saját homlokzati ötletek megvalósítása homlokzati elemekkel, mely teret ad az egyediségnek és mégis alacsony költség és idő ráfordításával oldható meg – igen! Széles polisztirol stukkó kínálatunk lehetőségei és előnyei:

Kültéri stukkó

Homlokzati stukkó díszítőelemek

Tökéletesen igaza van: az ablakok a ház lelkét tükrözik. Ezért díszítené hangsúlyosan az ablakait – de ne legyen túl letisztult, se túl domináns, igaz? Ezenkívül az ablakkeretezésnek a ház építészetéhez is passzolnia kell és sugározzon mégis egyediséget a szomszéd házakhoz képest! Igen, szépérzék is szükséges... De talán homlokzati stukkó díszítőelemeinkkel segíthetünk Önnek:

Kültéri stukkó

L-formájú kávatakaró díszléc

Szánjon ablakának még egy kis figyelmet: Olyan szépek legyenek, mint szemek egy arcon, engedjenek be sok fényt és egyidejűleg védjenek is. Ezen feladatok elvégzéséhez bizonyos feltételeket körültekintően teljesíteni kell. Az L-formájú ablakkávaprofilok előnyös tulajdonságai segítik a követelmények megvalósulását:

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítés kültéri ablakpárkánnyal

A timpanon az ablakszemöldöknél ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint az ablakpárkány az ablak alsó részén – díszít, látványos és véd az időjárással szemben. Nemrég blogbejegyzésünkben a beépítésre kész timpanonokat mutattuk be, mellyel ablaka felső részét teheti dekoratívvá. De milyen lenne egy ablakdíszítés megfelelő ablakpárkányprofil nélkül az ablak alsó részén? Befejezetlen! Ezért kínálunk Önnek az ablakpárkány-profilok mellett komplett alumíniumlemez-borítású kültéri ablakpárkányokat is. Hogyan néz ki a polisztirol stukkóval keretezett ablak? Ebben a blogban eláruljuk Önnek!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket