Hajlítható díszléc, az egyedi homlokzati stukkó

Kültéri stukkó

Hajlítható díszléc, az egyedi homlokzati stukkó

Rugalmasság – ez napjaink egyik leggyakrabban használt szava. Minden és mindenki legyen rugalmas. De valóban az akkor is, ha jobban megnézzük? Mit jelent a „rugalmas”? A hajlítható díszléc esetében a válasz egyértelmű:

Mi a hajlítható díszléc?

A hajlítható díszléc rugalmas polisztirolléc. Ezt a díszlécet azonos távolságban bevágásokkal látjuk el, ezáltal úgy néz ki, mint egy fésű:

 

Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

 

Budapest 108 homlokzati díszléc, belső ívre hajlítható díszléc

 

Minél sűrűbbek és hosszabbak a bemetszések, annál jobban és tovább hajlítható a léc. Ezenkívül fontos, melyik oldalon történik a bevágás, hiszen attól függ, hogy a mintát belülre, kívülre vagy egy oszlop köré hajlítjuk:

 

Budapest 108 homlokzati díszléc, külső ívre hajlítható stukkó

 

 

Budapest 108 homlokzati díszléc, oszlop ívre hajlítható, polisztirol stukkó

 

Hajlítható díszléc beépítési útmutatója

Ebben a videóban a hajlítható díszléceinkkel ismerkedhet meg. Ezeket a stukkó léceket boltíves ajtó-ablak körüli szép keretek, körablakok, íves párkányok díszítéséhez fejlesztettük ki. A videóban végigkalauzoljuk Önt az ívre hajlítható díszlécek világában. Megismerkedhet a termékek funkcióival, felhasználási lehetőségeivel, emellett megmutatjuk Önnek, hogyan kombinálhatja a díszléceket további termékeinkkel.

 

Ablak keretezés ívre hajlítható stukkó profillal

 

 

Ívre hajlítható homlokzati profil beépítve

 

A videó második részében pedig megmutatjuk Önnek, hogyan tudja beépíteni termékeinket. A beépítést a legnépszerűbb hajlítható díszlécünkkel, a Budapest 108-as homlokzati díszléccel mutatjuk be. Nézze végig videónkat és győzödjön meg Ön is róla, hogy nem csupán egy igazán impozáns díszítési lehetőséget kínálunk Önnek, hanem egy alaposan megtervezett és végiggondolt terméket, amivel a kivitelezés gyerekjáték lesz!

 

 

Hajlítható polisztirol díszlécek ajtó- és ablakdíszítéshez

A hajlítható polisztirol díszlécekkel egyedi ablakkeretezést és homlokzatdíszítést valósíthat meg. Különleges formák létrehozása sem akadály többé, erről a következő példákban is megbizonyosodhat:

 

Hajlítható díszléccel díszített ablak

 

 

Hajlíhtató díđzléc ablakkeretező lécként

 

 

Hajlítható díszléccel díszített ablak

 

Ez a 3 kép egyértelműen mutatja, milyen kifejezőereje van az ablaknak, ha egy letisztult ablakkeretezést kap, egyúttal megfigyelhető, mennyire befolyásolja egy ablak hatása a vakolatot. Melyik tetszik Önnek a 3 ablak közül? Igen, nehéz a választás, hiszen minden ablakot a homlokzattal és az ablak formájával elkülönítve kell megfigyelni.

Milyen formájúak az Ön ablakai? Alkalmas lenne egy dekoratív íves díszítésre?

Számos javaslatot kaphat homlokzati ötletekről a Stukkó dekoráció kategóriában. Az íves ablakkeretezési formák példáit az „Ablakkeretezés ívre hajlítható díszlécekkel” alkategóriában találja, az íves ablakok díszítéséről példákat az „Hajlítható díszléc - íves megoldások homlokzatstukkó beépítésével” alkategóriában olvashat. Nézzen körül, biztosan talál olyan megoldást, mely elnyeri tetszését.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket