LED mennyezetvilágítás polisztirol design lámpákkal

LED stukkó , LED világítás

LED mennyezetvilágítás polisztirol design lámpákkal

Stukkó és egy praktikus, minden nap használt világítás egyesítése – mindez egy kis helyiségben? Nem lehetséges, gondolja Ön? Pontosan ezt kínálják polisztirol LED mennyezeti lámpáink. Ezek a stukkólámpák dekoratívak, praktikusak és különleges mennyezeti lámpák, melyek különböző előnyöket egyesítenek. Tény, hogy barátai és szomszédai irigyelni fogják ezért:

  • Komplett mennyezeti lámpa: design stukkó lámpáink komplett mennyezeti lámpák, melyeket üzemünkben szerelünk össze. A lámpatest rejtett világítás kialakítására alkalmas díszlécekből készül, melyet diszperziós festékkel festünk fehérre. A LED izzókat fix vagy billenthető keretbe helyezzük.

  • Egyszerű beépítés: A komplett LED mennyezeti lámpákat már csak be kell kötni és polisztirol ragasztóval a helyiség mennyezetére ragasztani. Kész!

  • Helytakarékos: Lapos LED mennyezeti lámpáink elegendő, kellemes, direkt fénnyel szolgálnak, melynél akadálytalanul dolgozhat vagy végezheti kedvenc hobbiját. Beépítés után csak irányítsa a billenthető kereteket úgy, hogy a LED izzó direkt fénye optimális szögben világítsa meg a munkaterületet. Így lemondhat a helyigényes asztali lámpáról vagy az akadályozó állólámpáról és a munkapulton jóval több hely áll rendelkezésre.

  • Energiatakarékos: A LED izzók hosszú életűek és csak elenyésző hőt termelnek. Ezáltal a LED izzók kevés energiát fogyasztanak, így áramot és pénzt spórolnak Önnek.

  • Egyedi: Polisztirol stukkó LED lámpa kínálatunkban különböző stukkóprofilú, eltérő formájú és méretű lámpákat talál. A fix és billenthető keretek króm, fehér és arany színben választhatók. Amennyiben nem találja a céljainak megfelelőt, szívesen elkészítünk Önnek más méretű, formájú és egyedi stukkóprofilú lámpáját.

  • Sokoldalú: A polisztirol stukkó és LED világítás kombinációjával új lehetőségek nyílnak meg a lakásdíszítés világában. A polisztirol stukkóba épített LED mennyezeti lámpáink önmagukban is nagyszerűek. Az energiatakarékos világítás díszlécével azonos profilú polisztirol léc tökéletesen alkalmas a mennyezet díszítésére. Még dekoratívabb lehet, ha a falaknál a díszlécbe épített rejtett világítást továbbvezeti és a helyiség látványosságaként egy polisztirol LED mennyezeti lámpát helyez el.

A következő képeken jól látható, hogy a direkt és indirekt világítás széleskörű. Minden variációnak megvan a maga bája, előnye és sajátos hangulata. Lehetősége van arra, hogy az egyes polisztirol stukkó elemek előnyeit kombinálja, hogy egy esztétikus lakásdíszítést valósíthasson meg saját igényeinek megfelelően. Önön múlik, melyiket választja és valósítja meg, hogy lakásából egy igazi otthont varázsoljon.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket