Monthly Archives: February 2022

Kültéri stukkó

Ablakkáva kialakítása, helyreállítása és javítása polisztirol stukkóval

Az ablakkáva tökéletesre történő kialakítása a szakemberek részéről is időt és türelmet igényel. Hogyan segítjük Önt stukkógyártóként polisztirol kültéri stukkóinkkal ajtó- és ablakkávájának saját kezű kialakításában, helyreállításában és javításában? Ebben a bejegyzésben mutatunk Önnek megoldásokat, melyekkel időt és pénzt spórolhat az ablakkáva kialakítása során, ezen kívül egyszerre oldhatja meg az ajtók és ablakok stukkódíszítését is.

LED világítás

LED szalag párhuzamos kapcsolása 5 méternél hosszabb LED szalag esetén

LED szalag párhuzamos kapcsolása témában számos információt találhatunk az interneten. Legtöbbször azonban csak 5 méter LED szalag bekötését mutatják egyetlen LED szalaggal. Hogyan járjunk el, ha hosszabb LED szalagot szeretnénk bekötni pl. a nappali hangulatvilágításához? A hosszabb LED szalagok párhuzamos kapcsolásáról most minden részletet megmutatunk Önnek.

Beltéri stukkó

Polisztirol díszléc gérvágása vagy előregyártott sarokelemek

A stílusos és elegáns stukkódíszítés megvalósításához alapvető fontosságú a kiváló minőségű polisztirol díszléc és a pontos beépítés. A holker díszléc gérbe vágását és felragasztását Ön is elvégezheti vagy választhat a díszléchez méretben és mintázatban pontosan illő, előregyártott sarokelemeket a gyors és precíz beépítéshez. A polisztirol díszlécek vágását Ön is elvégezheti, hiszen a díszléc súlya könnyű, a 2 méter hosszú stukkó díszlécek méretre vágása igen egyszerű.

LED világítás

Konyhai világítás ötletek - LED konyhai világítás kialakítása

Lakásfelújításkor és új ház építésekor megpróbáljuk stílusos és energiatakarékos elemekkel otthonossá tenni életterünket. A konyha és étkező a legfontosabb helyiségek közé tartoznak, hiszen naponta több órát töltünk el itt. Különböző tevékenységeket folytatunk (ételelőkészítés, reggeli kávézás, étkezés, leckeírás vagy kellemes esti borozás), melyek megkövetelik a megfelelő világítás kialakítását.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket