Monthly Archives: March 2021

LED világítás

Mennyi fényre van szükség egy helyiségben? - LED világítás

Érdekes, milyen változásokon megy keresztül a világítás technológiája. Kevesebb, mint 150 év telt el azóta, hogy az elektromos üzemű izzó forradalmasította a világítást. Mégis a magas fogyasztású világítóeszköz már csak történelem. Megérkeztünk a LED világítás korába. Ez az energiatakarékos, hosszú életű világítótestek széles választékát és számos, új felhasználási lehetőséget hozott magával. Ez azonban új kérdéseket állít elő: Mely LED lámpára van szükségem? Hogyan döntsem el, melyik LED fényforrás passzol a világítási szokásaimhoz? Mennyi fényre van szüksége egy helyiségnek? Ez a helyiségtől függ.

Kültéri stukkó

Kváderkő homlokzatdíszítéshez

A szűk, középkori utcákban nagyon nehéz volt a hintót úgy irányítani, hogy semmi és senki ne sérüljön. Túl sok kocsis okozott kárt az épületekben és elmenekültek a helyszínről, hogy ne kelljen a kárt megtéríteni. Valamit tehát a háztulajdonosoknak kellett kitalálniuk. Kocka alakú, kemény termésköveket építettek be a ház sarkának falazatába úgy, hogy egyenes felületük a fal síkjából kiálljon.

Oszlopok

Oszlopok autóbeálló díszítéséhez

Autóbeálló – az első pillanatban szabadság, könnyedség és világosság juthat eszébe. Egy ilyen fedett tér mindig rendezett és hívogató hely – igazi otthon az Ön autója számára! Vagy nem egészen így van? Hogyan néz ki a valóságban? Igen, rendezett, de hívogató is? Valahogy nem... Az újdonság varázsa eltűnt, a fa szürke és korhadt, a fémről lepereg a festék... Inkább ne is beszéljünk róla... Mégis! Itt és most! Otthona egy érték, ruhái elárulják stílusát és autója tökéletesen illik természetéhez és életéhez. Adja meg autóbeállójának is a megérdemelt figyelmet! Ön és autója megérdemlik! Olvassa el itt és most, milyen egyszerűen és kedvezően megvalósítható:

Oszlopok

Oszlopok erkélyre és teraszra

Amennyiben Ön egy társasházban lakik és „csak” egy meghatározott méretű erkély áll rendelkezésére, még nem kell lemondania a homlokzati stukkóról és az oszlopról sem. Minden erkélynek megvan a maga bája. Fedezze fel az erkélyek előnyeit és készítsen belőle egy saját kis Paradicsomot! Természetesen új építésű lakásokban nem építtethet betonoszlopot. Ehelyett használja kérgesített polisztirol oszlopburkolatainkat, hogy a meglévő beton- vagy fémoszlopot egy dekoratív oszloppá varázsolhassa. Mutatunk Önnek követendő példákat erkélyen és teraszon kialakított oszlopdíszítéshez.

Kültéri stukkó

Mindentudó a homlokzati profilok között – Debrecen 100 a keretprofil, a párkány és a pillér egyben

A Debrecen 100 homlokzati profil okkal tartozik a legkedveltebb stukkók közé. A kültéri díszléc felhasználható ablakkeretező profilként homlokzatdíszítéshez, osztópárkányként vagy pillérként beltéri díszítés során. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, milyen sokoldalúan felhasználható ez a homlokzati profil és hogyan díszítheti homlokzatát és belső tereit stílusosan a Debrecen 100 kültéri stukkóval.

Kültéri stukkó

Díszlécek és kültéri stukkók polisztirolból az Ön otthonához

Ön is megcsodálta már óvárosi barangolás alkalmával a házak homlokzatait? Vagy ismerőse látogatásakor felfigyelt a bámulatos belső térre? Ilyen szituációkban gyakran az összkép kelti fel érdeklődésünket és nem figyelünk a részletekre. A fal színe és a bútorok mellett a kellemes hangulat kialakulásában a díszlécek és a kültéri stukkók is fontos szerepet játszanak. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a lehetőségeket, hogyan díszítheti otthonát kívül és belül esztétikusan polisztirol díszléc és homlokzati stukkó segítségével. Továbbá bemutatjuk a polisztirol stukkók előnyeit és a stukkózáshoz is kaphat tippeket.

LED világítás

Stukkólámpa LED világítással – egy eredeti megoldás

A lámpák kínálata állandóan változik. Folyton módosulnak a formák, az anyagok és a minőség is. Bizony igazi kihívást jelent valami egyedit találni, ami relatív időtlen, igaz? Nem szeretne sok időt tölteni egy különleges mennyezeti lámpa keresésével és pénzt költeni egy körülményes beszerelésre, hogy holnap megint egy újat kelljen keresni.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket