Stukkólámpa LED világítással – egy eredeti megoldás

LED világítás

Stukkólámpa LED világítással – egy eredeti megoldás

A lámpák kínálata állandóan változik. Folyton módosulnak a formák, az anyagok és a minőség is. Bizony igazi kihívást jelent valami egyedit találni, ami relatív időtlen, igaz? Nem szeretne sok időt tölteni egy különleges mennyezeti lámpa keresésével és pénzt költeni egy körülményes beszerelésre, hogy holnap megint egy újat kelljen keresni.

Van egy eredeti megoldásunk az Ön számára: stukkólámpa LED világítással! Mi ezen az eredeti? - gondolja most valószínűleg és látja maga előtt a poros stukkót a pompás kastélyokban és nagyvilági villákban... Stukkó? Hm, ahhoz csak csillár illik! És elegendő helyünk sincs!!! Ezzel a legtöbb ember sajnos le is zárja a témát. De nem Ön – igazam van?

A megfelelő mennyezeti világításhoz már a fél internetet átkutatta, különböző képeket és szaklapokat lapozott át, valamint számtalan lámpaüzletben járt már – valami igazán különleges, de megfizethető árú lámpa után keresgélve. Amit könnyű üzembe helyezni, helytakarékos és tisztítása is könnyű. Hosszú élettartamú fényforrásokkal és természetesen minimális energiafelhasználással. Nálunk megtalálja, amit keresett!

Polisztirol lámpatestek

Kezdjük a stukkólámpáink elsőosztályú anyagánál. A lámpatest könnyű polisztirolból készül. Ez az alapanyag zárt cellaszerkezettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az egyes, nagyon kis polisztirol golyócskák zártak és olyan közel helyezkednek el egymáshoz, hogy sima felületet képeznek, megakadályozzák a nedvesség behatolását és pontos stukkóminta kialakítására alkalmasak.

Eltolt formáj kombi stukkó lámpasziget - direkt és indirekt világítással

Direkt világítással ellátott stukkó design lámpa

Stukkólámpáink lámpatestei egy alapból és egy díszlécből állnak. A polisztirol mennyezeti lámpa gyártása az alap kivágásával kezdődik, mely által minden stukkólámpa a kívánt formát kapja. A következő lépésben az adott díszléc méretre vágása történik, mely az alapra lesz helyezve. Ezután a toldási hézagok eltüntetése következik. A lámpatestet végül egy oldószermentes, fehér vízbázisú festékkel festjük és a lámpatest készen áll az energiatakarékos LED világítás beépítésére.

Minden stukkólámpa kínálatunkban szereplő polisztirol lécekkel készül. Ez lehetőséget kínál Önnek a holker azonos díszléccel történő díszítésére. Próbálja ki és győződjön meg róla: a szoba páratlan hangulatot idéz meg, melyben mindenki jól érzi magát.

Az adott díszléc egyszerű megtalálása érdekében minden stukkó mennyezeti lámpa termékoldalára felvezettük a hozzá illő polisztirol lécet és azok kiegészítőelemeit.

Stukkólámpáink LED világítással>>>

Stukkólámpák a direkt LED világítás kialakításához

A nappaliban elhelyezett lámpa a legtöbb ember számára egy étkezőasztal vagy dohányzóasztal felett fellógatott csillárt jelent. Ekkor azonban mindig felmerül a kérdés: Milyen magasan legyen, hogy ne zavarjon? Milyen mélyen legyen, hogy az asztalt vagy a munkafelületet optimálisan világítsa meg? Ismerős a probléma?

A stukkó mennyezeti lámpánál nem merül fel ilyen kérdés! A direkt világítás kialakításához használt stukkólámpáink maximum 130 mm-re lógnak le a szobában. Tehát a szabad kilátás a teljes asztalra és más személyekre garantált – mindegy, hogy ülnek vagy állnak. Válasszon a stukkólámpához billenthető keretet, akkor lehetősége van a LED izzók igény szerinti beállítására. Önnek is tetszik az ötlet?

 

Design Lámpa Abony 21/500x500

 

 

LED mennyezeti spotlámpa Dombóvár 14/1000x500-1

 

 

Mennyezeti LED lámpa Dombóvár 14/500x500 ív meleg fehér

 

 

LED spotlámpa Érd 10/1000x500 meleg fehér

 

 

Érd 10/500x500-1 polisztirol mennyezeti lámpa LED világítással

 

 

Design Lámpa Abony 21/1000x500-3

 

A direkt világítás kialakításához használt stukkólámpát 3 különböző formában kínáljuk: íves, nyolcszögletű és négyszögletű. Méret és forma szerint minden LED világítás különböző számú energiatakarékos LED izzót kap. Ez a képgaléria a különböző lámpaformákat és az eltérő számú LED izzót is szemlélteti:

Igényeinek illően a mennyezeti lámpák gyártásánál hosszú élettartamú LED izzókat építünk be meleg fehér vagy hideg fehér színben. A mennyezeti lámpák rendelésénél írja be a „Jegyzetek” mezőbe: „hideg fehér” vagy „meleg fehér”.

A szpotokat keretekbe helyezzük és azok bármikor egyszerűen cserélhetők, ha kiderül, hogy pl. a meleg fehér fény mégis kellemesebb, mint a rendelt hideg fehér fény. A LED izzók kereténél fix és billenthető kivitel közül választhat. Mindkét variációt kínáljuk króm, fehér és arany színben:

 

Fehér LED spot lámpa keret

 

 

Króm LED spot lámpa keret

 

 

Arany LED spot lámpa keret

 

 

Billentehtő Fehér LED spot lámpa keret

 

 

Billenthető Króm LED spot lámpa keret

 

 

Billentehtő Arany LED spot lámpa keret

 

Itt juthat el a direkt világítást biztosító stukkólámpák kínálatához >>>

A LED izzós stukkólámpa üzembe helyezése és ápolása

Elérkeztünk a következő, nagyon fontos ponthoz: A blogbejegyzés elején már utaltam rá, hogy a polisztirol mennyezeti lámpa beszerelése és ápolása is könnyű. Emlékszik? Itt most eláruljuk a LED izzóval ellátott stukkólámpák titkát:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A beépített LED izzóval kínált stukkólámpa beépítése valóban nagyon egyszerű, 3 lépésből áll:

  1. Egy wago karos vezeték összekötő segítségével a LED mennyezeti lámpákat a hálózati áramhoz (230 V) csatlakoztatja.

  2. A lámpatestet polisztirol ragasztóval a tiszta mennyezetre ragasztja.

  3. A hézagokat polisztirol ragasztóval zárja le és a felesleges ragasztót óvatosan távolítsa el.

A dekoratív LED stukkólámpa ápolása is éppolyan egyszerű. Nem kell hetente port törölni, és polírozni sem. A szoba következő felújításakor vízbázisú festékkel kell festeni, és megint gyönyörködhet néhány évig polisztirol lámpájában. Őszintén! Mely más mennyezeti lámpa kínálja Önnek ezt?

Itt többet megtudhat a LED izzóval ellátott mennyezeti lámpáról>>>

A következő blogbejegyzésben a direkt és indirekt LED világítással kialakított stukkólámpákat mutatjuk be. Ezek a LED mennyezeti lámpák egyesítik a titokzatos, árnyékmentes indirekt világítást a kellemes, direkt világítást adó fénnyel.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket