Díszlécek és kültéri stukkók polisztirolból az Ön otthonához

Kültéri stukkó

Díszlécek és kültéri stukkók polisztirolból az Ön otthonához

Ön is megcsodálta már óvárosi barangolás alkalmával a házak homlokzatait? Vagy ismerőse látogatásakor felfigyelt a bámulatos belső térre? Ilyen szituációkban gyakran az összkép kelti fel érdeklődésünket és nem figyelünk a részletekre. A fal színe és a bútorok mellett a kellemes hangulat kialakulásában a díszlécek és a kültéri stukkók is fontos szerepet játszanak. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a lehetőségeket, hogyan díszítheti otthonát kívül és belül esztétikusan polisztirol díszléc és homlokzati stukkó segítségével. Továbbá bemutatjuk a polisztirol stukkók előnyeit és a stukkózáshoz is kaphat tippeket.


Ízelítő termék kínálatunkból


Polisztirol stukkó és gipszstukkó közötti különbség – A beltéri polisztirol díszléc és homlokzati stukkó előnyei

A polisztirol jóval több, mint csomagolóanyag – mint azt legtöbben tudják. Az EPS és XPS alapanyagok tökéletesen alkalmasak beltéri díszlécként és kültéri stukkóként történő használatra. A polisztirol stukkó számos előnyt biztosít Önnek:

  • A polisztirol stukkó könnyű, ezáltal a polisztirol díszlécek és homlokzati stukkók beépítése gyors és egyszerű.

  • A polisztirol beltéri díszléc beépítéséhez nem szükséges tipli. A díszlécet egyszerűen csak a falra vagy mennyezetre kell ragasztani. Nem szükséges speciális szerszám sem.

Kültéri stukkó homlokzaton

  • A polisztirol homlokzati stukkó és beltéri díszléc beépítése, tehát általánosan a polisztirol stukkó beépítése lényegesen tisztább körülmények között zajlik, mint pl. a gipszé. Nincs por, nincs zaj.

  • A kültéri polisztirol stukkó hozzájárul a ház hőszigeteléséhez!

  • Az egyes beltéri polisztirol díszlécek és kültéri stukkók mellett kínálunk előregyártott kiegészítőelemeket is, mint pl. belső sarkokat, külső sarkokat. Így időt, felesleges bosszankodást és költséget spórolhat a stukkózás kivitelezésénél.

  • A polisztirol stukkó beépítését saját kezűleg is elvégezheti, így megspórolhatja a szakemberek költségét.

  • A polisztirol stukkó beruházási költségei arányait tekintve alacsonyak. Cégünk a polisztirol stukkó gyártója. Nálunk a polisztirol homlokzati stukkót és beltéri díszlécet közvetlenül a gyártótól vásárolja.

Spórolási tipp

Webáruházunkban minden nap más díszléc-csoportot kínálunk 20% kedvezménnyel. Rendeljen polisztirol stukkót még olcsóbban közvetlenül a gyártótól!

Beltéri stukkó: díszlécek, stukkórozetták, oldalfali díszlécek és polisztirol LED-es díszlécek beltéri díszítéshez

Beltéri stukkó

Régi építésű vagy modern kialakítású lakás – a beltéri díszléc hozzátartozik a stílusos beltér kialakításához. Beltéri díszléc kínálatunkban megtalálja a polisztirolból készült mennyezeti díszléceket, oldalfali díszléceket, holkerléceket, LED-es díszléceket, valamint a stukkórozettákat.

Polisztirol díszléc a holkerbe

A beltéri polisztirol díszléc beépítésekor általában a klasszikus holkerlécre gondolunk. A polisztirol díszlécek széles választéka különböző magas, széles és számtalan mintával díszített stukkót kínál kis és nagy helyiségek számára, melyeket webáruházunkban a Holker díszléc, holkerléc alkategória alatt talál. A polisztirol holkerlécet hétfőnként kedvezőbb áron vásárolhatja meg!

Itt találja meg holker léceinket >>>

Beltéri díszléc kreatív beépítése – oldalfali és mennyezeti polisztirol díszléc

Az oldalfali és mennyezeti polisztirol díszlécek egyenes felületeken használhatók fal és mennyezet kreatív díszítésére. A különböző színek és felületek kombinációjával az oldalfali díszléceket a falfelületek optikai elválasztására, valamint kreatív ötletei megvalósítására használhatja. Az oldalfali díszléceket és mennyezeti díszléceket webáruházunkban péntekenként 20% kedvezménnyel kínáljuk!

Itt találja meg az oldalfali léceinket >>>

 

Holker díszlécek

 

 

Oldalfali díszlécek

 

Beltéri stukkó a mennyezeten – stukkórozetták polisztirolból

A beltéri stukkó nem csak egy klasszikus díszléc a mennyezeten. A polisztirol stukkóval kialakított mennyezetdíszítés legkedveltebb eleme a stukkórozetta. Mindegy, hogy kerek, ovális vagy szögletes formájú rozettát választ, letisztult vagy gazdagon díszített rozettát részesít előnyben, egy biztos: a polisztirol stukkórozetta a mennyezet koronája! A klasszikus és modern fal- és mennyezetdíszítéshez kínálatunkban több, mint 50 rozettát talál.

Itt találja meg sttukkórozettáinkat >>>

Beltéri stukkó a mennyezeten – stukkórozetták polisztirolból

 

Polisztirol díszlécek a LED világítás kialakításához

Mindenki tudja, hogy az energiatakarékos LED szalagok és LED izzók a legmodernebb világítástechnikát testesítik meg. A LED fényforrás további előnye, hogy a csekély hőtermelés miatt polisztirol díszléccel kombinálható. Rejtett világítás kialakítására alkalmas díszléc, LED izzó beépítésére alkalmas stukkó vagy beépítésre kész LED stukkólámpa, polisztirol LED stukkó kínálatunk több, mint 100 terméket tartalmaz!

Polisztirol díszlécek a LED világítás kialakításához

 

Itt találja meg díszlécekeinket a LED világítás kialakításához >>>

 

Kültéri polisztirol stukkó – párkányok, homlokzati profilok, dísztéglák, ablakpárkányok homlokzatdíszítéshez

 

Kültéri polisztirol stukkó

 

A kültéri stukkók és stukkóelemek tökéletesen alkalmasak homlokzatdíszítésre. A homlokzati profilok, párkányok és kváderkövek mellett komplett beépítésre kész alumínium-borítású ablakpárkányokat is talál.

Polisztirol stukkó homlokzati díszítéshez – Párkányok és keretprofilok

A régi gipszstukkó tökéletes alternatívái a modern homlokzatdíszítéshez használt polisztirol lécek. Polisztirol stukkó kínálatunk számos kültéri stukkót tartalmaz: a letisztult homlokzati profiltól a visszafogott ablakkereten, a díszített stukkóprofilon és a klasszikus ablakkereten át az ablakpárkányprofilig, valamint megtalálhatók párkányok, mint pl. ereszpárkány és osztópárkány a homlokzat optikai elválasztásához.

Ereszpárkány

 

Itt találja meg kültéri kérgesített stukkó díszléceinket >>>

 

Spórolási tipp

A 8 legnépszerűbb homlokzati profilt 20% kedvezménnyel kínáljuk, és azonnal tudjuk szállítani. A Debrecen 100, Miskolc 102, Fót 123, Budapest 108, Baja 119, Szarvas 120, Pécel 124 és Dabas 126 kültéri stukkókkal a komplett homlokzatot díszítheti!

A polisztirol ablakpárkányok nem csak dekoratívak, hanem praktikusak is. A polisztirol kültéri stukkó nem csak a homlokzat díszítéséül szolgál, hanem további funkciókat is betölt.

Polisztirol ablakpárkányok

 

A polisztirol ablakpárkányok levezetik a csapadékot és vízorral rendelkeznek, hogy a lefolyó víz lecsepegjen és megvédje a homlokzatot a nedvességtől. A polisztirol ablakpárkányba épített alumínium-borítás képezi a felső lezárást, mely a polisztirol ablakpárkányt erőssé és stabillá teszi. A polisztirol ablakpárkányok számos méretben készülnek és beépített alumínium-borítással szállítjuk.

Itt találja meg komplett ablakpárkányainkat >>>

 

A hagyományos homlokzati stukkó és a modernitás találkozása – polisztirol kváderkövek

Dísztéglák – kváderkövekként is ismertek – polisztirolból is készülnek. A kültéri stukkó díszítőelemek a homlokzat védelmére és díszítésére használják. A polisztirol dísztéglával a homlokzat hagyományos vagy modern megjelenését valósíthatja meg, attól függően, mely modellek és milyen formában vannak beépítve a homlokzaton. Dísztégláinkat 2 különböző formában és 5 kivitelben kínáljuk.

Dísztéglák

 

Itt találja kváderköveinket, dísztégláinkat >>>

 

Spórolási tipp

A polisztirol kültéri stukkót natúr (XPS alapanyagból) és beépítésre kész kivitelben (EPS alapanyagból ütésálló bevonattal) is kínáljuk. A homlokzatdíszítésnél a kérgesített, beépítésre kész kültéri stukkóval időt és költséget spórol!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket