Monthly Archives: January 2022

Kültéri stukkó

Kváderkő homlokzatdíszítéshez

A szűk, középkori utcákban nagyon nehéz volt a hintót úgy irányítani, hogy semmi és senki ne sérüljön. Túl sok kocsis okozott kárt az épületekben és elmenekültek a helyszínről, hogy ne kelljen a kárt megtéríteni. Valamit tehát a háztulajdonosoknak kellett kitalálniuk. Téglalap alakú, kemény termésköveket építettek be a ház sarkának falazatába úgy, hogy egyenes felületük a fal síkjából kiálljon.

Beltéri stukkó , LED világítás

A toldóelem és sarokelem szerepe a LED rejtett világítás kialakításában

A hangulatvilágítás kellemes, árnyékmentes fénye és széleskörű felhasználási lehetőségei miatt nagyon kedvelt dekoráció. A LED rejtett világítás tervezése során azonban felmerülhetnek különböző kérdések. Hogyan vezessem tovább a LED szalagot a helyiség sarkában? Hogyan csatlakoztathatom egymással a rövidebb LED szalagokat? A kérdések megválaszolása azért fontos, mert a megfelelő kellékek beszerzése elengedhetetlen a rejtett világítás szakszerű kialakításához és biztonságos működtetéséhez.

Kültéri stukkó

Kérgesített és natúr kültéri stukkó összehasonlítása

A homlokzatstukkózás egy hosszú időre szóló díszítési forma. Sokak számára a beépítés paraméterei is fontosak, ezért érdemes gondosan kiválasztani a felhasználni kívánt anyagokat. Kérem, ismerje meg kiváló minőségű kérgesített és natúr kültéri stukkóinkat, hogy könnyebben eldönthesse, melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket