Kültéri stukkózás: ötlettől a megvalósításig

Kültéri stukkó

Kültéri stukkózás: ötlettől a megvalósításig

A homlokzat díszítésével látványos eredményt érhetünk el. Hogyan juthat el Ön is a tervezéstől az impozáns homlokzatig? Ebben a bejegyzésben megtudhatja, hogyan segítjük Önt kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában.

Egy homlokzatdíszítési projekt ötletgyűjtéssel kezdődik. Alapvetően mindenkinek van egy-két elképzelése a kész homlokzatról, mégis javasoljuk, gyűjtsön ötleteket. Ehhez tekintse meg kérem kültéri dekorációs ötlettárunkat, hogy egyedi és dekoratív homlokzatot hozhasson létre! Válassza ki az Önnek tetsző homlokzati profilokat, dísztéglákat, ablakdíszeket és oszlopburkolatokat. A kültéri dekorációs ötletre kattintva megtalálja az adott díszítéshez felhasznált termékeket. A termékképekről a stukkó méreteit is leolvashatja.

 

Kültéri stukkó díđzlécek

 

 

Ereszpárkány, osztópárkány

 

Kültéri stukkó dekorációs ötletek >>>

Megtalálta a megfelelő kültéri stukkóelemeket, de szeretné őket élőben látni és kézbe fogni? Rendeljen mintacsomagot, mely 5 db, egyenként kb. 10 cm hosszú mintadarabot tartalmaz. A következő linkre kattintva hasznos információkat olvashat a mintacsomagról, valamint itt rendelhet mintadarabokat is:

 

Mintacsomag

Mintacsomag rendelés >>>

 

Miután kiválasztotta a stukkókat, azok szükséges mennyiségét kell kiszámolni. Ehhez használjon mérőszalagot. Rendelésnél vegye figyelembe, hogy a kültéri díszlécek 2 méter hosszúak, így csak páros méterszám adható meg. A komplett ablakpárkányok és timpanonok méretét gondosan válassza ki. A külső ablak stukkó kiválasztásához szükséges tudnivalók a kategória leírásában találhatók.

Webáruházunkban minden termékoldalon megtalálhatók a beépítéshez szükséges kellékek és rezsianyagok. Amennyiben bizonytalan a rezsianyagok mennyiségét illetően, keresse fel munkatársunkat az oldal alján található elérhetőségek egyikén.

 

Akciós kültéri kérgesített stukkó lécek

 

 

Díszléc ragasztó és rezsianyagok

 

A beépítés lépéseit videóban mutatjuk meg, valamint képekkel és szöveggel is szemléltetjük Önnek, így szakszerűen és saját kezűleg készítheti el a homlokzat új arculatát.

Vágjon bele Ön is, rendeljen webáruházunkból kiváló minőségű kültéri stukkó elemeket, díszítse háza homlokzatát egyedien és dekoratívan!

Kültéri stukkóink kínálata >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket