Monthly Archives: March 2023

Beltéri stukkó , LED világítás

Hogyan növelheti ingatlana értékét polisztirol stukkóval?

A fali és mennyezeti stukkót már az ókorban is előszeretettel használták kültéri és beltéri épületdíszítéshez. Az idő múlásával változott ugyan a minta és forma, de maga a stukkó mindvégig kedvelt díszítőelem maradt. A technológia fejlődésével már olyan anyagból is készület stukkó, mely megfizethető áron beszerezhető. A polisztirol stukkó ára a gipsz stukkóhoz képest sokkal kedvezőbb. A polisztirol stukkó további előnye, hogy rendkívül széles választékot nyújt beltéri épületdíszítéshez, legyen szó oldalfal vagy mennyezet díszítéséről. Melyik fali stukkót válassza? Hogyan kombináljon különböző mennyezeti stukkó díszléceket? Ehhez adunk tippeket és ötleteket ebben a cikkben.

Beltéri stukkó

5 lélegzetelállító lakberendezési ötlet alacsony költségvetésből hungarocell stukkóval

Szeretne otthonának új, modern megjelenést adni anélkül, hogy vagyonokat kellene költenie? Nem akarja a felújítás közben hónapokon át kerülgetni a festőket és a burkolókat? Ebben a cikkben olyan lakberendezési ötleteket mutatunk be Önnek, melyeket könnyedén megvalósíthat szakember segítsége nélkül is. Csupán néhány jó ötletre, stílusos kiegészítőkre és a megfelelő hungarocell stukkóra van szüksége. A hungarocell stukkó ára igen kedvező, hiszen közvetlenül a gyártótól tudja megvásárolni. A modern stukkó ma már polisztirolból készül és számos különböző formában kapható. A díszlécek számtalan lehetőséget kínálnak kreatív ötletei és lakberendezési elképzelései megvalósításához.

Beltéri stukkó , LED stukkó , LED világítás

Mennyezeti dekor világítás led stukkóval

Rég elmúltak már azok az idők, amikor egy helyiség világítását egyetlen, jellegtelen mennyezeti lámpával „letudta” az ember. Napjainkban már köztudott, hogy a világítás nem csak funkcionális kell legyen, hanem jelentős szerepet tölt be otthonunk megjelenésében és közérzetünkre is hatással van. A semmitmondó, hétköznapi megoldások helyett a tulajdonosok ma már inkább egyedi és ízléses megoldásokat keresnek. Éppen ezért egyre nagyobb az igény, hogy a mennyezeti dekor világítás praktikus és esztétikus is legyen egyszerre. A mai, rohamtempóban emelkedő energiaárak mellett továbbá kiemelten fontos, hogy a mennyezeti világítás fenntartható és energiatakarékos legyen. A modern led stukkó minden kritériumnak megfelel, hiszen számos formában, különböző világítástípusok kivitelezéséhez kapható. A legkedveltebb led stukkó a díszléc indirekt világításhoz, de választhat akár led spotok beépítésére alkalmas díszlécet vagy komplett stukkó lámpát is. A polisztirolból készült rejtett világítás díszlécekbe könnyedén építhető be energiatakarékos led szalag vagy led spot izzó. Nem ismeri a led stukkó nyújtotta lehetőségeket? Semmi gond, ebben a cikkben részletesen bemutatjuk Önnek, hogyan valósítható meg egy alacsony fogyasztású és látványos mennyezeti dekor világítás led stukkóval.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket