Monthly Archives: December 2020

LED stukkó

Polisztirol stukkó és LED szalag az indirekt világítás megvalósításáért

A LED szalagok a világítás legmodernebb technológiáját testesítik meg. Az eddig elhangzottakat így foglalhatjuk össze néhány szóban: a 3528 SMD szalag és 5050 SMD szalag lapos, energiatakarékos világítás, mely elenyésző hőt termel. Ezt a tényt könnyedén ellenőrizheti érintéssel. A keletkező hő olyan kevés, hogy a LED szalag polisztirol díszlécbe építhető! Ezt szemléltetik a képek, melyeken a LED szalagot rejtett világítás kialakítására alkalmas díszlécbe, valamint direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas kombi díszlécbe építettük be.

LED világítás

LED-ek és LED szalagok

A LED-ek életünk részévé váltak. Direkt vagy indirekt világítás – a LED áramot spórol, kellemes fényt ad és élettartama hosszú. A LED világítás gyors fejlődését nem mindig egyszerű követni. A lakóhelyiségek és irodák megfelelő LED világításának kiválasztásához összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a LED-ekről és LED szalag típusokról.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket