Monthly Archives: May 2021

Kültéri stukkó , Oszlopok

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre +1: Kültéri oszlop dekoráció polisztirolból

A kültéri stukkóval díszített homlokzat kész, de kiegészítené még egy igazán különleges, modern, kültéri dekorációval? Legyen praktikus, időjárásálló és dekoratív is? Ismerje meg komplett dekor oszlopainkat, melyek terasza, erkélye vagy kertje feltűnő dekorációs kiegészítői lehetnek. Nem csak nappal – este is!

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 8. L-profil kávatakaráshoz és ablakkeretezéshez

A mai felgyorsult világban egyre nagyobb igény van a gyors és precíz megoldásokra. Mindez megfigyelhető az épületdíszítés terén is. Önnek sincs ideje az ablakkeret hosszadalmas díszítésére és a káva éleinek aprólékos munkával történő tökéletes kidolgozására? Ebben a bejegyzésben bemutatjuk Önnek polisztirol L-profiljainkat, melyek egyidejűleg lehetővé teszik az ajtó- és ablakkáva szigetelését, valamint az ablak és ajtó dekoratív keretezését.

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 7. Timpanon szemöldökpárkány díszítéséhez

Az ablakszemöldök feltűnő díszítésén gondolkodik? Bejárati ajtaját díszítené szemöldökpárkány beépítésével? Ablak stukkóink segítségével Ön egyszerűen és gyorsan megvalósíthatja ablakdíszítési terveit. Olvasson tovább, hiszen bejegyzésünkből kiderül, miért praktikusak és mely előnyöket kínálnak szemöldökpárkány díszeink.

Kültéri stukkó , Oszlopok

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 5. Oszlopok a homlokzatdíszítésben

Az oszlop az építészet egyik legősibb és minden bizonnyal leglátványosabb eleme. Korábban az oszlop teherhordó funkciót látott el és kőből készült. A dekoratív oszlop építése ma is igen népszerű. Az Ön teraszán is oszlop díszeleg, de felülete már nem esztétikus? Új oszlop dekoráció után kutat? Hosszútávú, dekoratív és időtálló megoldás érdekli? Ismerje meg hungarocell oszlop burkolatainkat és adjon új megjelenést régi oszlopainak!

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 4. Dísztéglák

A dísztégla igen nagy múltra tekint vissza. Már évszázadokkal ezelőtt használták a kváderkövet épületek és várak szegleteinél. Korábban igazi terméskövek védelmezték az épület sarkát. A technológia fejlődésével azonban változott a dísztéglák funkciója, anyaga és formája is. A modern kváderkő polisztirolból készül és díszítő funkciója mellett jelentős szerepet játszik az épület sarkainak szigetelésben is. A továbbiakban ismerje meg polisztirol dísztégláinkat, melyekkel igazán egyedi homlokzatdíszítés valósítható meg.

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 3. Komplett alumínium ablakpárkány

Az ablakpárkány a homlokzat nélkülözhetetlen része, hiszen díszítő funkciója mellett a homlokzat védelméért is felelős. A homlokzati párkány kínálata rendkívül sokrétű, többféle anyag, méret és minta áll rendelkezésre a piacon. De hogyan lehet eligazodni az ablakpárkányok világában – főleg az építkezés vagy felújítás közepén? Kérem, olvasson tovább, mert ebben a bejegyzésben röviden összefoglaljuk komplett alumíniumlemez-borítású polisztirol ablakpárkányaink előnyeit.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket