Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 3. Komplett alumínium ablakpárkány

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről-lépésre 3. Komplett alumínium ablakpárkány

Az ablakpárkány a homlokzat nélkülözhetetlen része, hiszen díszítő funkciója mellett a homlokzat védelméért is felelős. A homlokzati párkány kínálata rendkívül sokrétű, többféle anyag, méret és minta áll rendelkezésre a piacon. De hogyan lehet eligazodni az ablakpárkányok világában – főleg az építkezés vagy felújítás közepén? Kérem, olvasson tovább, mert ebben a bejegyzésben röviden összefoglaljuk komplett alumíniumlemez-borítású polisztirol ablakpárkányaink előnyeit.

Az ablak alsó részének szigetelését és díszítését alumíniumlemez-borítású komplett ablakpárkányainkkal oldhatja meg. A kültéri ablakpárkány alapját egy kérgesített polisztirol díszléc alkotja, mely a homlokzat szigetelésében játszik fontos szerepet. Az ablak stukkó enyhén lekerekített, lépcsős mintája a ház faláig vezet, alul pedig egy beépített vízorr vezeti el a csapadékot.

Kínálatunkban 3-féle minta közül választhat, melyek a klasszikus, modern és minimalista homlokzatdíszítés részeként is felhasználhatók. Komplett alumínium ablakpárkányaink polisztirol részét üzemünkben speciális kéreganyaggal vonjuk be, mely az ablakpárkány dekorációt ütésállóvá és időjárásállóvá teszi.

Az ablakpárkány felső oldalán egy alumíniumlemez véd a mechanikai sérülésektől, mely ugyancsak vízorral van ellátva, illetve a párkányok 2 fokos lejtéssel bírnak, hogy az esővíz jól lefolyjon.

 

A kültéri alumínium ablakpárkány felépítése

 

Ablakpárkány dekorációink beépítése egyszerűen és gyorsan saját kezűleg elvégezhető. Minden homlokzati párkány beépítésénél ügyelni kell a pontos elhelyezésre és a hézagok tömítésére, hiszen az ablak stukkó sokáig szolgálja otthona védelmét.

A homlokzati párkányokat úgy gyártjuk, hogy remekül kombinálhatók ablakkeretező díszléceinkkel, melyek ugyancsak többféle mintával és méretben készülnek. Az ablakpárkány termékoldalán minden ablakkeretezéshez felhasználható termékünket megtalálja, hiszen célunk nem csak egy többfunkciós ablakpárkány kialakítása, hanem a komplett ablakkeretezés és ablakdíszítés megvalósításának elősegítése.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Használja komplett alumínium ablakpárkányainkat és homlokzatdíszítő termékeinket egy dekoratív kültéri ablakdísz kialakításához! A beépítésről és a megfelelő méret választásról az ’Ablakpárkányok’ kategóriában talál bővebb információkat!

Tovább az ’Ablakpárkányok’ kategóriához >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket