Monthly Archives: November 2021

Kültéri stukkó

Egyedi homlokzati stukkó polisztirolból

Az egyedi homlokzatdíszítés kiváló minőségű polisztirol szériatermékeinkkel is könnyedén megvalósítható, hiszen számos stukkó illeszkedik egymáshoz méretben és mintában. Előfordul azonban, hogy bizonyos okok miatt egyedi profil gyártására van szükség (pl. műemlék védelem miatt). Ebben a bejegyzésben bemutatott egyedi stukkóink szakértő által előre megtervezett elemek.

Kültéri stukkó

Egyedi kültéri stukkó gyártása

Az egyedi kültéri stukkó gyártása egy több lépésből álló feladat, melyet örömmel vállalunk, hiszen a csodás végeredmény érdekében felhasználhatjuk évtizedes stukkógyártó tapasztalatunkat, műszaki tudásunkat és tervezői készségeinket.

Beltéri stukkó , LED stukkó , LED világítás

Lumen? Lux? Kelvinszám? Mit jelentenek?

A fényforrások kiválasztásánál körültekintően kell eljárni, hiszen a fény mennyisége és minősége hatással van mindennapjainkra. A döntés azonban nem egyszerű, hiszen számos adat áll rendelkezésre a termékek csomagolásán. Mire kell figyelni? Mit jelentenek a Lumen, lux és Kelvin adatok? Korábbi blogbejegyzésünkben részletesen olvashat a Lumen és a lux közötti összefüggésről, ebben az írásban a Kelvinszám jelentőségéről tájékozódhat. Az adatok ismeretében a megfelelő fényforrások kiválasztása egyszerűbb lesz, mint gondolná.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket