Egyedi polisztirol stukkóprofilok modern környezetben

Beltéri stukkó , LED stukkó

Egyedi polisztirol stukkóprofilok modern környezetben

A stukkózás számtalan lehetőséget rejt magában és éppen azért izgalmas, mert minden embernek más az ízlése, elképzelése és stílusa. Beltéri díszléceinkkel és stukkóinkkal hagyományos, klasszikus, letisztult és modern díszítés is megvalósítható. Ez a bejegyzés a modern stukkódíszítés egyedi példáját mutatja be.

Egy kedves visszatérő vásárlónk nemrég konkrét elképzeléssel fordult hozzánk. Ismeri kiváló minőségű polisztirol stukkóinkat, hiszen korábban már rendelt tőlünk egyedi profilokat.

Az egyedi stukkórendelés menetének megfelelően Ügyfelünk e-mailben küldte el a kiválasztott U-profilok rajzait, azokat az általa meghatározott méretekkel látta el. Kollégánk méretezett rajzot készített, majd az árajánlatot és a méretezett rajzot továbbítottuk ügyfelünknek. Ezután történt az ajánlat írásban történő visszaigazolása, a mennyiség megadása, valamint az ellenérték fizetése. Ezt követően megkezdődött a gyártás. A projekt a szállítással fejeződött be számunkra.

A fenti képen a függönykarnist esztétikusan eltakaró szériatermékünk, a Ladánybene 321 U polisztirol stukkó látható, mely hangulatfényt adó többszínű RGB LED szalaggal lett kiegészítve.

 

Ladánybene 321 U polisztirol stukkó

 

A szemközti oldalon egy korábbi rendelésből származó polisztirol stukkó figyelhető meg, melybe Ügyfelünk LED szpot lámpákat helyezett. Ugyanitt láthatunk továbbá 3 téglalap alakú stukkót, melyet Ügyfelünk különböző méretűre tervezett. A két szélső U-profil 60 mm magas és 380 mm széles, a középső polisztirol profil 90 mm magas és ugyancsak 380 mm széles. Az egyenes vonalak között játékosságot ad a három profil különböző hossza, melyben 1-1 LED szpot került elhelyezésre, ráadásul ezek sem egy vonalban. Ez remek megoldás a szigorú rend „megtörésére”.

 

Egyedi polisztirol stukkó LED szalaggal

 

Ezen a képen több egyedi polisztirol profil látható, melyek az álmennyezet funkcióját töltik be, felettük a LED szalag sejtelmes fénye bújik elő. A fal mentén szintén egyedi U-profilokat épített be Ügyfelünk, melyekbe ugyancsak LED spotok kerültek. A LED spotok közvetlen fénye rávilágít az alatta elhelyezkedő festmények szépségére.

A konyha mennyezetének közepén egy polisztirol profilt helyeztek el, melybe meleg fehér fényű LED szpot került. A pult felett polisztirol U-profil található, melyben a munkavégzéshez nélkülözhetetlen LED szpot gondoskodik az elengedő fényről.

 

Egyedi polisztirol stukkó LED szpotokkal

 

Ezek a fotók is azt bizonyítják, hogy a stukkó igenis modern, egyedi és stílusos lakásdekorációként is megállja a helyét, sokoldalúságának, könnyű beépíthetőségének és elenyésző súlyának köszönhetően a stílusos beltéri díszítés alapelemévé nőtte ki magát.

Köszönjük Ügyfelünk bizalmát és a csodás képeket! Reméljük, hamarosan újra megvalósíthatjuk egyedi, személyes elképzeléseit!

Egyedi stukkót szeretnék

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket