Egyedülálló stukkódíszítési megoldások

Beltéri stukkó , LED stukkó

Egyedülálló stukkódíszítési megoldások

Otthon, édes otthon – Halljuk gyakran a kifejezést. De milyen tényezők által válik a lakás kellemes otthonná? A válasz egyénenként eltér: egy különleges illat, egy egyedülálló enteriőr, egy rendhagyó dekorációs elem vagy egy egyedi rejtett világítás is pozitívan befolyásolhatja az otthon hangulatát.

Egy kedves Érdeklődő is úgy gondolta, az ideális légkört a személyre szabott kiegészítők határozzák meg. Az Érdeklődő két kéréssel fordult hozzánk: ágya fölé egy egyedi rejtett világítás kialakítására alkalmas stukkódekorációt képzelt el és 2 ajtó felett a függönysín eltakarását is szerette volna megvalósítani.

Az Érdeklődő webáruházunk átböngészése után felvázolta konkrét elképzeléseit. Az ágy fölé az indirekt világítás kialakítására alkalmas Kőbánya 214 díszlécet szemelte ki, melyből egy téglalap alakú stukkólámpát akart létrehozni. A rejtett világítás kiépítésére használható polisztirol díszlécbe 60 LED/m meleg fehér LED szalagot tervezett, melynek fényereje LED vezérlővel szabályozható. Kollégánk az alábbi képen látható egyedi rejtett világítás kialakítására alkalmas polisztirol díszlécet, csatlakozó elemet és végelemet szerkesztette ki az Érdeklődő számára.

 

Egyedi rejtett világítás kialakítására alkalmas polisztirol profil, csatlakozó elem és végelem

Egyedi rejtett világítás kialakítására alkalmas polisztirol profil, csatlakozó elem és végelem

 

Az Érdeklődő az otthon kellemes légkörét 2 mennyezeti karnis eltakarásával szerette volna fokozni. Az egyik függönysínt a Ladánybene 321 U széria stukkónkkal, a másikat egy egyedi méretekkel készülő polisztirol L-profillal tervezte elfedni.

A következő képeken látható, miért volt szükség egy U-profilra és egy L-profilra. Az első fotón a Ladánybene 321 U profil szériastukkó lett beépítve, hiszen a mennyezet közvetlenül a függönysín felett helyezkedik el. A második képen a mennyezet A vonalat ír le, ezért a mennyezetre történő ragasztás nem lehetséges, így az L alakú polisztirol profil megoldását kellett alkalmazni.

 

Egyedi polisztirol profil és sarokeleme

 

Miután az Érdeklődő megtekintette a kiszerkesztett rajzokat és az árajánlatot, írásban erősítette meg rendelési szándékát. Ezután felvettük a rendelést és az Ügyfél kiegyenlítette a számlát. A gyártást a termékek kiszállítása követte.

Ügyfelünk a polisztirol stukkókat rögtön beépítette és örömmel tudósított arról, mennyire elégedett a csodás végeredménnyel. Üzenetében képeket is csatolt, melyeknek közzétételét is engedélyezte.

 

Egyedi stukkó beépítve

 

 

Beépített egyedi stukkó

 

A remek stukkódíszítés a helyiség nagyszerű dísze és a rejtett világítás a fővilágítás praktikus kiegészítője lett. A beépített polisztirol díszléceink letisztultak, így tökéletesen illeszkednek a modern környezetbe. Köszönjük a remek képeket és a megtisztelő bizalmat!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket