Monthly Archives: February 2023

Beltéri stukkó , LED világítás

Kreatív lakberendezés: mennyezeti rejtett led világítás díszléccel

Építkezés vagy felújítás során minden tulajdonos törekszik arra, hogy otthonát ízlésének és életvitelének megfelelően rendezze be. Komfortérzetünk kialakításában a falszínek és bútorok mellett kifejezetten nagy szerepet játszik a fény és a világítás. Egyáltalán nem mindegy, hova és milyen fényforrások kerülnek. A praktikusság mellett ma már alapvető, hogy a világítás esztétikailag is megfeleljen elvárásainknak. A kreatív lakberendezéshez csupán néhány jó ötletre és a megfelelő termékekre van szüksége. Legyen szó modern vagy klasszikus enteriőrről, a mennyezeti rejtett led világítás díszléccel, biztosan jó választás, hogy újjávarázsolja otthonát. A polisztirol led stukkó ugyanis számos különböző méretben és mintával kapható, ráadásul igen kedvező áron.

Beltéri stukkó

Energiatakarékos és egyszerűen beépíthető rejtett világítás modern díszlécekkel

A rejtett világítás otthonunkban kellemes, meghitt légkört teremt. Amennyiben a LED szalagokat polisztirol stukkó díszlécekbe építi be, a hangulatos világítást és modern stukkó dekort ötvözheti. A modern technikának köszönhetően ugyanis az energiatakarékos LED szalagok és LED spot izzók beépíthetőek polisztirol stukkó díszlécekbe, mivel csak minimális hőt termelnek. A modern díszléc és LED fényforrások kombinációja számtalan lehetőséget kínál Önnek otthona esztétikus díszítésére, valamint egy praktikus és energiatakarékos világítás kialakítására.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket