Kreatív lakberendezés: mennyezeti rejtett led világítás díszléccel

Beltéri stukkó , LED világítás

Kreatív lakberendezés: mennyezeti rejtett led világítás díszléccel

Építkezés vagy felújítás során minden tulajdonos törekszik arra, hogy otthonát ízlésének és életvitelének megfelelően rendezze be. Komfortérzetünk kialakításában a falszínek és bútorok mellett kifejezetten nagy szerepet játszik a fény és a világítás. Egyáltalán nem mindegy, hova és milyen fényforrások kerülnek. A praktikusság mellett ma már alapvető, hogy a világítás esztétikailag is megfeleljen elvárásainknak. A kreatív lakberendezéshez csupán néhány jó ötletre és a megfelelő termékekre van szüksége. Legyen szó modern vagy klasszikus enteriőrről, a mennyezeti rejtett led világítás díszléccel, biztosan jó választás, hogy újjávarázsolja otthonát. A polisztirol led stukkó ugyanis számos különböző méretben és mintával kapható, ráadásul igen kedvező áron.

Kreatív lakberendezés mennyezeti rejtett led világítással

Mielőtt fejest ugrana a mennyezeti rejtett led világítás kiépítésébe, szánjon időt a tervezésre! A rejtett világítás díszléc ugyanis ugyanannyira az enteriőr részét képezi, mint a falszínek, bútorok és lakástextíliák. Először is gyűjtsön ötleteket! Mentsen le magának képeket olyan lakberendezési megoldásokról, melyeket a saját otthonában is el tudna képzelni. Itt számos lakberendezési ötletet gyűjtöttünk össze Önnek.

Az ötletgyűjtés után kezdődhet a konkrét tervezés. Milyen stílust tudna elképzelni a saját lakásában vagy házában? Klasszikus lakberendezés impozáns bútorokkal vagy inkább egy visszafogott enteriőr a stílusos elegancia jegyében? Ha kedveli a tömörfa bútorokat, a meleg színeket és a látványos dekortárgyakat, akkor a klasszikus stílus áll közel Önhöz. Ha inkább a természetes agyagú bútorok és natúr színek között érzi jól magát, bátran válasszon modern stílusú lakberendezési elemeket. Ha még a visszafogott falszíneket és egyszerű vonalvezetésű dísztárgyakat is túlzónak érzi és a bútorait elsődlegesen funkcionalitás alapján választaná ki, valószínűleg a minimalista lakberendezés az Önnek való irányzat.

 

Modern stílusú nappali led stukkóval

 

Klasszikus stílusú nappali rejtett led világítás díszléccel

 

Minimalista stílusú lakberendezés rejtett világítás díszléccel

 

A közhiedelemmel ellentétben a stukkó nem csak impozáns barokk épületek stílushű, ám csaknem megfizethetetlenül drága díszítőeleme, sőt, épp az ellenkezőleg! A mai stukkó modern, praktikus, ráadásul elérhető áron beszerezhető.

Stukkógyártóként évtizedek óta arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű díszlécek széles palettájával adjunk lehetőséget lakberendezési elképzeléseik megvalósítására elérhető áron. Célunk, hogy ne egyetlen terméket, hanem könnyen kivitelezhető megoldást nyújtsunk vásárlóinknak. Éppen ezért minden díszlécünkhöz számos előregyártott kiegészítőelemet (például sarokelemeket, végelemeket) is gyártunk, melyek nagyban megkönnyítik és meggyorsítják a beépítést.

Webáruházunkban polisztirol díszlécek mennyezeti led világításhoz számos különböző méretben és mintával rendelhetőek. Legyen szó klasszikus, modern vagy akár minimalista lakberendezési stílusról, biztosan talál led stukkó kínálatunkban ízlésnek megfelelő termékeket.

Led szalag mennyezetre?

 

LED szalag, LED szalag beépítésére kialakított díszlécben

 

Igen! Évek óta ügyfeleink kedvenc díszlécei közé tartoznak a rejtett led világítás kiépítésére kifejlesztett stukkóprofiljaink. Ezek a holker díszlécek a mennyezet és oldalfal találkozásánál kerülnek beépítésre. Minden rejtett világítás díszléc rendelkezik egy núttal, melybe pontosan beleilleszthető egy 10 mm széles led szalag. A led stukkó profilok tervezése során szem előtt tartottuk, hogy olyan terméket kínáljunk ügyfeleinknek, melynek beépítése is egyszerűen kivitelezhető és praktikus. Éppen ezért a rejtett világítás díszlécek egy további núttal rendelkeznek, melyben elvezetheti a villanyszerelő a led szalagok párhuzamos bekötéséhez szükséges kábelt is. A led szalag bekötéséhez mindenképpen villanyszerelő szakemberre lesz szüksége. Az előregyártott kiegészítőelemeknek köszönhetően azonban a polisztirol díszléc led szalaghoz akár festő szakember segítsége nélkül is beépíthető. Így a stukkó díszléceket akár Ön saját kezűleg is felragaszthatja.

 

mennyezeti led szalag klasszikus stílusú díszlécbe építve

 

Függetlenül attól, hogy milyen lakberendezési stílus mellett dönt, bátran választhat a mennyezeti led világításhoz polisztirol stukkót, hiszen a díszléceket különböző stukkómintákkal gyártjuk.

Klasszikus stílusú otthonába biztosan remekül illik gazdagon díszített stukkóprofil, akár többszínű RGB szalaggal. Egy modern nappaliba választhat letisztult vonalvezetésű díszlécet melegfehér led szalaggal. Minimalista stílusban berendezett lakásába javasoljuk a visszafogott, minta nélküli díszléceket és a hidegfehér led szalagot.

Célzott direkt világítás led spot izzókkal és led stukkóval

Otthonunk számos helyiségében szükséges a kellő fényerejű direkt világítás. A direkt fény nélkülözhetetlen például a konyhában, az íróasztal fölött a dolgozószobában vagy éppen az étkezőasztal fölött. Az energiatakarékos led spot izzók kiválóan alkalmasak direkt világítás kialakítására. A drága gipszkarton álmennyezet helyett a polisztirol stukkó egy költséghatékonyalternatívát nyújt mennyezeti direkt világítás kialakítására led spotokkal.

Oldalfal menti led direkt világítás kialakításához L-alakú profiljainkat szintén több méretben gyártjuk változatos stukkómintákkal. Mennyezeti direkt világításhoz ajánljuk U-alakú stukkóprofiljainkat. Mind az U-profilok, mind az L-profilok alsó részébe tetszőleg mennyiségű led spot izzó építhető be.

 

Modern díszléc led spotokkal

 

mennyezeti led világítás díszlécekkel és led spotokkal klasszikus stílusú konyhában

 

díszlécbe épített led spotok modern stílusú fürdőszobában

 

LED stukkó – világítás mindig az adott szituációra és hangulatra szabva

A led stukkó díszlécek között tehát megtalálható díszléc led szalaghoz és led spothoz is. Ha nem szeretne választani rejtett világítás és direkt világítás között, tekintse meg kombi díszléceinket, melyek egyszerre teszik lehetővé led szalag és led spotok beépítését.

 

led stukkó rejtett és direkt világításhoz

 

díszléc led szalaggal

 

mennyezeti rejtett világítás led stukkóval

 

A kombi díszlécek szintén L-alakú és U-alakú kiviteleben kaphatók oldalfal menti, valamint mennyezeti világítás kialakításához. A kombi díszlécek alsó alaplapjába építhetőek be a led spotok, oldalsó díszlécébe pedig a led szalag. A számos előregyártott kiegészítőelemnek köszönhetően a kombi díszlécek tetszés szerint kombinálhatóak rejtett világítás díszlécekkel.

Tipp: ne feledje, a kreatív lakberendezés olyan, mint a mozaik. Az összkép sok apró elemből áll össze. A stílusban megfelelő díszléc mellett a led szalag színe is fontos szerepet játszik. Ha még bizonytalan benne, milyen színű led szalagot válasszon stukkóhoz, olvassa el cikkünket a különböző színű led szalagokról.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket