Blog

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek

Szeretné, hogy háza karateréhez illő, egyedi homlokzatot kapjon? Ez egyszerűbb, mint gondolná. A megfelelő alapanyagokkal és néhány kreatív ötlettel otthonának könnyedén kölcsönözhet egyedi megjelenést és mégsem kell vagyonokat kiadnia érte. Felkeltettük az érdeklődést? Akkor olvasson bele ebbe a cikkbe, melyben praktikus homlokzat ötleteket gyűjtöttünk össze Önnek!

Kültéri stukkó

Milyen homlokzat illik leginkább az Ön házához?

Házunk homlokzatának stílusa nagy mértékben befolyásolja az épület jellegét, karakterét. Éppen ezért fontos, hogy építkezés vagy felújítás során kellő figyelmet szenteljünk a homlokzat díszítésének. Az alábbiakban családi ház homlokzati ötleteket gyűjtöttünk össze, hogy megkönnyítsük Önnek a döntést, milyen homlokzat illik leginkább az Ön házához.

Kültéri stukkó

Modern és praktikus homlokzati díszítések

Új építésű házak tervezése vagy meglévő családi házak felújítása során a homlokzat sajnos olykor mostohagyerek, mely nem kap elegendő figyelmet. Modern építési alapanyagok felhasználásával és néhány kreatív ötlettel azonban a helyzet korántsem kilátástalan, sőt. Az alábbiakban megismerheti a legegyszerűbb, mégis látványos homlokzat díszítéseket.

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési lehetőségek dísztéglával

Házépítés vagy felújítás során az épület díszítése mindig kiemeleten fontos szerepet kap. Tulajdonosként lehetőségek egész sora áll rendelkezésünkre házunk homlokzatának díszítésére egészen egyszerű, költséghatékony megoldásoktól kezdve a körülményes, gazdagon díszített opciókig.

Kültéri stukkó

Ablakkáva kialakítása, helyreállítása és javítása polisztirol stukkóval

Az ablakkáva tökéletesre történő kialakítása a szakemberek részéről is időt és türelmet igényel. Hogyan segítjük Önt stukkógyártóként polisztirol kültéri stukkóinkkal ajtó- és ablakkávájának saját kezű kialakításában, helyreállításában és javításában? Ebben a bejegyzésben mutatunk Önnek megoldásokat, melyekkel időt és pénzt spórolhat az ablakkáva kialakítása során, ezen kívül egyszerre oldhatja meg az ajtók és ablakok stukkódíszítését is.

LED világítás

LED szalag párhuzamos kapcsolása 5 méternél hosszabb LED szalag esetén

LED szalag párhuzamos kapcsolása témában számos információt találhatunk az interneten. Legtöbbször azonban csak 5 méter LED szalag bekötését mutatják egyetlen LED szalaggal. Hogyan járjunk el, ha hosszabb LED szalagot szeretnénk bekötni pl. a nappali hangulatvilágításához? A hosszabb LED szalagok párhuzamos kapcsolásáról most minden részletet megmutatunk Önnek.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket