Blog

Beltéri stukkó , LED világítás

Modern nappali világítás praktikusan és kedvező áron

A modern nappali világítás praktikus, esztétikus, energiatakarékos és kedvező árú is egyszerre. Elég nagy kihívásnak tűnik, ugye? Ráadásul a nappali világításnak többfunkciósnak kell lennie, hiszen ez otthonunk központi helyisége, ahol összegyűlik a család apraja-nagyja. Az itt végzett különböző tevékenységek különböző világítást is igényelnek. Mégis hogyan lehet ennyi mindent ötvözni és saját igényeinkre szabott nappali világítást kialakítani? A polisztirol díszlécek LED spot lámpákkal és LED szalagokkal kombinálva lehetővé teszik a szép és gazdaságos nappali világítás kialakítását anélkül, hogy vagyonokat kellene fizetni érte. Felkeltettük az érdeklődését? Tudjon meg többet a polisztirol stukkó és LED világítás nyújtotta lehetőségekről!

LED világítás

LED hangulatvilágítás – beltéri hangulatvilágítás

Otthonunkban a megfelelő beltéri világítás kialakítása nélkülözhetetlen, hiszen a világítás kiemeleten fontos szerepet játszik hangulatunk, közérzetünk alakulásában. Különösen télen van a megfelelő beltéri hangulatvilágításnak nagy jelentősége. A nappalok rövidebbek, egyre több időt töltünk beltérben. A LED hangulatvilágítás kialakítása nem csak az ünnepek közeledtével aktuális téma, sőt! Az otthonos légkör megteremtéséhez remek eszköz a különböző világítástechnikák ötvözése.

Kifejezetten kedvelt és hatásos módszer a LED hangulatvilágítás kialakítására a rejtett világítás alkalmazása.

Beltéri stukkó , LED világítás

Világítás tervezése okosan led stukkóval

Mivel a téli időszakban a nappalok rövidebbek, ilyenkor egyértelműen megnő a mesterséges fény iráni igényünk. Ahhoz, hogy sikeresen megküzdjünk a hétköznapok kihívásaival és elkerüljük a téli depressziót, egy jól megtervezett és kivitelezett beltéri világítás nem luxus, hanem alapvető feltétel. Az okosan megtervezett és jól megválasztott fényforrásokkal kivitelezett világítás télen is egy kellemes légkört termet otthonunkban. Ehhez csupán megfelelő mértékben kell a direkt és a rejtett világítást kombinálnia. A led stukkó termékek polisztirolból számtalan lehetőséget kínálnak Önnek a dekoratív és energiatakarékos LED világítás kiépítésére.

Beltéri stukkó , LED világítás

Így tervezze meg a led világítást a nappaliba, a hálószobába és a konyhába

Egy hosszú nap végén az ember gyakran csak arra vágyik, hogy hazaérjen és pihenjen. Otthonunk lehetőséged ad arra, hogy kiszálljunk a mókuskerékből és feltöltődjük. Éppen ezért fontos, hogy ehhez megfelelő körülményeket teremtsük magunknak. Komfortérzetünk számos körülménytől függ. Többek között meghatározó szerepe van a hőmérsékletnek, a zajszintnek és a világításnak is. A megfelelő világítás tervezése során mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy melyik helyiségben milyen tevékenyégeket végzünk, mekkora fényerőre van szükségünk és ebből fakadóan milyen fényforrás a legmegfelelőbb.

LED világítás

Rejtett led világítás polisztirol díszlécekkel

Otthonunk belső tereinek egyedi kialakítására az ideális falszínek és ízlésünknek megfelelő bútorok kiválasztása mellett számos egyéb lehetőség is rendelkezésünkre áll. Egy rendkívül hatásos és látványos módja a beltéri díszítésnek a stukkózás. De bármennyi időt, pénzt és energiát is költünk a lakberendezésre, a kívánt hatást csak a megfelelő világítás mellett érhetjük el. Ön is úgy gondolja, hogy a beltéri stukkódíszítés valamint a szükséges világítástechnika kialakítása költséges és időigényes, ráadásul szakember segítsége nélkül nem megvalósítható? Mit szólna hozzá, ha lenne olyan megoldás, amely egyszerre teszi lehetővé a praktikus és esztétikus világítás, valamint a beltéri stukkódíszítés kialakítását? Engedje meg, hogy bemutassuk kifejezetten rejtett led világítás kialakításához kifejlesztett polisztirol díszléceinket!

Kültéri stukkó

Homlokzat felújítás stukkóval – mire érdemes figyelni a tulajdonosnak

A jó minőségű alapanyagoból szakszerűen épített házak élettartama akár száz év -vagy több is lehet. A tulajdonosok annak reményében építkeztek vagy vásároltak ingatlant, hogy hosszú évtizedeken át élnek majd benne és később tovább adják a következő generációnak. Ahhoz, hogy ez valóra váljon, nélkülözhetetlen az ingatlan rendszeres ápolása, karbantartása és időről időre a homlokzat felújítása. A tető és homlokzat hosszú időn át van kitéve az időjárás viszontagságainak. Karbantartásuk és renoválásuk tehát nélkülözhetetlen. Mire kell odafigyelni a homlokzat felújítása és karbantartása során? Mik azok a munkálatok, melyek szakember segítsége nélkül is elvégezhetőek? Milyen költségeken lehet spórolni? Ezekkel a témákkal foglalkozunk részletesen ebben a cikkben.

Beltéri stukkó , LED világítás

Energiatakarékos világítás, mellyel rengeteget spórolhat!

Otthonunk világításának tervezése során az elsők között merül fel a kérdés: hány led spot izzóra van szükség? Az emelkedő energiaárak miatt kétszer is meggondolja az ember, milyen és mennyi izzót vásároljon, melyek kellő fényt adnak, mégis takarékosak. Fontos, hogy hosszútávon gondolkodva, ár-érték-arányt figyelembe véve hozzunk döntést!

Beltéri stukkó , LED világítás

3+1 aranyszabály, amit érdemes betartania a direkt és indirekt világítás kialakításakor

Ma már köztudott, hogy a falak színe és a bútorok stílusa mellett a fényforrásoknak is meghatározó szerepe van egy hangulatos miliő kialakításában. Éppen ezért érdemes a direkt és indirekt világítást alaposan megtervezni, a dizájn részeként kezelni. Nézzük meg azonban először, mi is az a direkt fény és mi az indirekt világítás jelentése.

Kültéri stukkó

Látványos homlokzati stukkó hungarocell kültéri díszlécekkel

Sajnos régóta elterjedt tévhit, hogy a látványos homlokzati stukkó drága, beépítése időigényes és körülményes. A gipsz homlokzati díszekkel készült stukkóhomlokzat valóban egy költséges és meglehetősen komplikált épületdíszítési lehetőség. Ezzel szemben a hungarocell kültéri díszlécek ára kedvező, beépítésük egyszerű és gyorsan kivitelezhető. A széles minta és formaválaszték pedig változatos és esztétikus stukkóhomlokzatok kialakítására ad lehetőséget. Nézzük is meg részletesen, milyen hungarocell kültéri díszlécek kaphatóak és milyen kültéri stukkó minták állnak rendelkezésére.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket