Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 5. Oszlopok a homlokzatdíszítésben

Kültéri stukkó , Oszlopok

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 5. Oszlopok a homlokzatdíszítésben

Az oszlop az építészet egyik legősibb és minden bizonnyal leglátványosabb eleme. Korábban az oszlop teherhordó funkciót látott el és kőből készült. A dekoratív oszlop építése ma is igen népszerű. Az Ön teraszán is oszlop díszeleg, de felülete már nem esztétikus? Új oszlop dekoráció után kutat? Hosszútávú, dekoratív és időtálló megoldás érdekli? Ismerje meg hungarocell oszlop burkolatainkat és adjon új megjelenést régi oszlopainak!

 

Kéregesített bordázott polisztirol oszlop

 

Oszlop dekorációink polisztirolból készülnek, melyeket speciális kéreganyaggal vonunk be. Az oszlop burkolat elemek a kéreganyag bevonat által erősek, ellenállóak az UV-sugárzással, a szélsőséges időjárás hatásaival és a mechanikai sérülésekkel szemben.

A komplett oszlopot a következő elemek díszítik: oszloptalp, oszloptest és oszlopfő. Kínálatunkban minimalista, klasszikus és talppal díszített klasszikus oszlopfő és oszloptalp elemek közül választhat. Az oszloptest lehet bordázott vagy sima felületű. Az oszlop burkolat elemeket natúr vagy kérgesített kivitelben rendelheti meg. A kérgesített oszlop burkolatot már csak beépíteni és egy tetszőleges színű vízbázisú festékkel kell festeni. A natúr oszlop stukkó darabokat beépítés után polisztirol lap ragasztóval javasolt bevonni, hogy azok kültérben védettek legyenek. Tekintse meg a számos méretben kínált oszlop dekorációinkat webáruházunkban.

Megtekintem az oszlop burkolatokat >>>

A hungarocell oszlop elemek nem csak betonoszlopokon, de műanyag-, fa-, csempe-, fém- és üvegfelületeken is használhatóak a megfelelő ragasztó segítségével. Az oszlop dekoráció beépítése egyszerű, rendelésénél azonban ügyelni kell a helyes méret kiválasztására.

Megtekintem az oszlop burkolat helyes méretének kiválasztását >>>

 

Kérgesített, bordázott oszlop burkolás teraszon

 

 

Bordázott, kérgesített polisztirol oszlopok beépítve

 

 

Kérgesített bordázott oszlop homlokzat díszítésként

 

Önnek is tetszik a feltűnő és dekoratív oszlop dekoráció, de nincs oszlopa? Nem gond, hiszen hungarocell oszlop burkolat elemeinkkel egyszerűen létrehozhat oszlop dekorációt. Ehhez tervezze meg, mekkora oszlopot szeretne építeni, válassza ki az adott méretekkel rendelkező oszlop dekoráció termékoldalán a szükséges elemeket: oszloptalpat, oszloptestet, oszlopfőt és távtartót. Az oszlop stukkó megépítéséhez a szükséges kellékeket, rezsianyagokat is kiválaszthatja. A beépítés lépéseit videóban mutatjuk meg Önnek a termékoldalakon. Így az oszlop burkolása és a hungarocell oszlop létrehozása gyorsan és egyszerűen kivitelezhető.

Kültéri oszlopa négyzet alakú, de szívesen átalakítaná henger formájú oszloppá? Stukkógyártóként ebben is segítségünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot és oszlopához készítünk Önnek egyedi gyártású távtartót. Amennyiben szükséges, a hungarocell oszlop elemeit is egyedi méretben készítjük el Önnek. Elérhetőségeinket az oldal alján találja.

Oszlop burkolat elemeinkkel klasszikus és modern homlokzatdíszítés is megvalósítható. Válasszon az oszlop dekorációhoz kültéri stukkóink közül, melyek háza homlokzata egységes díszítését teszik lehetővé.

Megtekintem a kültéri stukkók teljes kínálatát >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket