Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 4. Dísztéglák

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 4. Dísztéglák

A dísztégla igen nagy múltra tekint vissza. Már évszázadokkal ezelőtt használták a kváderkövet épületek és várak szegleteinél. Korábban igazi terméskövek védelmezték az épület sarkát. A technológia fejlődésével azonban változott a dísztéglák funkciója, anyaga és formája is. A modern kváderkő polisztirolból készül és díszítő funkciója mellett jelentős szerepet játszik az épület sarkainak szigetelésben is. A továbbiakban ismerje meg polisztirol dísztégláinkat, melyekkel igazán egyedi homlokzatdíszítés valósítható meg.

A polisztirol dísztégla a homlokzatdíszítés egy igen különleges eleme. Dísztégláinkat úgy terveztük, hogy a hagyományos és modern stílus kedvelői is megtalálják az ízlésüknek megfelelő kültéri stukkót. Webáruházunkban különböző formájú és mintájú kváderköveket kínálunk:

  • sima dísztégla kérgesített felülettel

  • sima dísztégla kérgesített felülettel gérvágással

  • kérgesített kváderkő homokszórt felülettel

  • bőrhengerrel kérgesített dísztégla

  • natúr dísztégla


 

Dísztégla kínálatunk

 


Minden dísztéglát 2 méretben kínálunk, melyek tetszőleges elrendezésben építhetők be. A kültéri stukkó egyedi elrendezésével dekoratív homlokzatot hozhat létre. Amennyiben feltűnő díszítést szeretne, fesse a dísztéglákat a homlokzattól eltérő színűre, a letisztultabb épületdíszítés érdekében használjon a fallal azonos színű homlokzatfestéket.

Dísztégláinkat polisztirolból gyártjuk és üzemünkben speciális bevonattal látjuk el, mely megvédi a kváderkövet az UV-sugárzástól, a szélsőséges időjárás hatásaitól és a mechanikai sérülésektől. A natúr dísztégla kérgesítését a helyszínen kell elvégezni polisztirol lapragasztó segítségével.

 

Dísztégla

 

 

Kváderkő

 

 

Homlokzat díszítés

 

A számítógép-vezérlésű gépekkel gyártott dísztégla precízen vágott élei tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A kváderkő beépítése egyszerű és gyorsan elvégezhető. Beépítés után már csak egy tetszőleges színű vízbázisú festékkel kell festenie és máris kész az egyedülálló homlokzatdíszítés.

Stukkógyártóként ügyelünk arra, hogy polisztirol kültéri stukkó termékeinkkel az épületdíszítés megfizethető és gyorsan kivitelezhető legyen, a homlokzat mégis harmonikus összhatást keltsen. Tekintse meg kültéri stukkóink teljes kínálatát, hogy mielőbb megtervezhesse háza új, esztétikus homlokzatát!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket