Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 8. L-profil kávatakaráshoz és ablakkeretezéshez

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 8. L-profil kávatakaráshoz és ablakkeretezéshez

A mai felgyorsult világban egyre nagyobb igény van a gyors és precíz megoldásokra. Mindez megfigyelhető az épületdíszítés terén is. Önnek sincs ideje az ablakkeret hosszadalmas díszítésére és a káva éleinek aprólékos munkával történő tökéletes kidolgozására? Ebben a bejegyzésben bemutatjuk Önnek polisztirol L-profiljainkat, melyek egyidejűleg lehetővé teszik az ajtó- és ablakkáva szigetelését, valamint az ablak és ajtó dekoratív keretezését.

L-formájú kávatakaró profiljaink EPS alapanyagból készülnek, melyet speciális kéreganyaggal vonunk be. A kéregbevonat a kültéri stukkó elemeket vízhatlanná és erőssé teszi, továbbá az ablakstukkót megvédi a szélsőséges időjárással, az UV-sugárzással és a mechanikai bántalmakkal szemben. A kérgesített kültéri stukkó profilok gyémántvágó korong segítségével egyszerűen a kívánt méretre vághatók. A polisztirol kávatakaró díszléc egyszerűen beépíthető: vigyen fel a kültéri stukkó hátoldalára ragasztóhabot és ragassza fel a kijelölt helyre. Az ajtó- és ablakkáva megfelelő szigeteléséhez a pontos illesztés után a fal és a kültéri stukkó között a hézagokat töltse fel polisztirol ragasztóval és fesse a kész ablakdíszítést vízbázisú festékkel. Így biztosítja nyílászárói számára az ablak körüli díszítést és a tartós kávaszigetelést is, mellyel egyúttal megakadályozza a hőhidak kialakulását is.

 

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Debrecen 100-KT

 

 

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Miskolc 102-KT

 

 

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Pécs 103-KT

 

Kérgesített polisztirol L-profiljainkat 3 különböző mintával és 11 kávamélységgel rendelheti meg. A széles méretválasztéknak köszönhetően 95 mm és 205 mm közötti kávamélységgel rendelkező kávákat fedhet be. Az ablak stukkókat 2 méteres szálakban gyártjuk, így a kávatakarás és az ablakkeretezés gyorsan elvégezhető.

A Debrecen 100, Miskolc 102 és Pécs 103 mintával díszített polisztirol L alakú profillal letisztult, modern ablakdíszítés valósítható meg.

 

Kültéri kérgesített profil ablakhoz zárása

 

Tekintse meg kültéri stukkó kínálatunkat, hogy kávatakaró és ablakkeretező L-profiljaink mellett további praktikus homlokzatdíszítő termékeinket is megismerhesse.

Tovább az L-profilokhoz >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket