Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 7. Timpanon szemöldökpárkány díszítéséhez

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 7. Timpanon szemöldökpárkány díszítéséhez

Az ablakszemöldök feltűnő díszítésén gondolkodik? Bejárati ajtaját díszítené szemöldökpárkány beépítésével? Ablak stukkóink segítségével Ön egyszerűen és gyorsan megvalósíthatja ablakdíszítési terveit. Olvasson tovább, hiszen bejegyzésünkből kiderül, miért praktikusak és mely előnyöket kínálnak szemöldökpárkány díszeink.

Komplett timpanonjainkat polisztirol alapanyagból és több kültéri stukkó felhasználásával készítjük. Az ablak stukkókat speciális bevonattal látjuk el. A kéreganyag bevonat által az ablak stukkók ellenállóak a szélsőséges időjárás hatásaival, az UV-sugárzással és a mechanikai sérülésekkel szemben. A kéreganyaggal felületkezelt ablakszemöldök felülete kemény és erős, könnyű súlya miatt a beépítés mégis egyszerű. Az ablak stukkókat Ön beépítésre készen kapja, ami azt jelenti, hogy Önnek az ablakszemöldök hátoldalára már csak ragasztóhabot kell fújni és a timpanont az ablak vagy ajtó fölé ragasztani. A kültéri stukkó és a homlokzat közötti átmenetet töltse ki vízálló akril tömítővel, végül fesse le a szemöldökpárkányt egy tetszőleges színű vízbázisú festékkel. Kész a dekoratív ablak stukkó! Gondolta volna, hogy az ablak köré díszítés ilyen egyszerű?

 

Csúcsos kültéri kérgesített timpanon bejárati ajtó felett

 

 

Egyenes kültéri kérgesített timpanon ablak felső részénél

 

Timpanon kínálatunkból többféle forma, minta és méret közül választhat. Szériatermékeink közé az egyenes, csúcsos és íves timpanonok tartoznak. Az egyenes és csúcsos timpanonok 3, az íves timpanonok 2 különböző mintával készülnek. A hagyományos farkasfog mintával klasszikus ablakdíszítés valósítható meg. Az élek és íves részek váltakozása az ablakszemöldöknek modern és letisztult külsőt kölcsönöz. A különféle nagyságú ablakokhoz 19 különböző kávaszélességű kérgesített timpanon közül rendelhet.

Az ablak stukkó tervezésénél ügyeltünk arra, hogy kültéri díszléceink segítségével változatos ablak köré díszítés legyen kialakítható. Minden ablakszemöldök termékoldalon talál az ablak oldalsó keretéhez kérgesített kültéri stukkókat és sordíszeket, a káva fedéséhez kávatakaró profilokat, valamint az egyenes timpanon látványossá tételéhez ékkövet, melyek méretben az adott ablakszemöldökhöz illenek. A termékoldalakon a beépítéshez szükséges kellékek és rezsianyagok is megrendelhetők.

A szemöldökpárkány praktikus tulajdonsága a hátoldalán található illesztő nút, mely a kávatakaró profilok illesztőbordájával stabilan összeilleszthető. Így a kültéri stukkók megbízhatóan védenek a hőhíd kialakulása ellen.

 

Csúcsos kültéri kérgesített timpanon erkélyajtó felett

 

Tekintse meg ablakszemöldök választékunkat és kültéri stukkó kínálatunkat, válasszon termékeink közül, hogy harmonikus épületdíszítést valósíthasson meg!

Megtekintem az ablakszemöldök kínálatot >>>

Megnézem a kültéri stukkók teljes kínálatát >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket