Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 6. Ívre hajlítható díszlécek

Kültéri stukkó

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre 6. Ívre hajlítható díszlécek

Háza homlokzatát körablak díszíti és szeretné annak szépségét kiemelni? Íves ablakdíszítést szeretne az ajtó, ablak vagy kapu fölé? Üres falfelületeket díszítene kör alakú vakablakokkal? Mindez megvalósítható hajlítható díszléceink segítségével!

A kültéri stukkó polisztirol alapanyagból készül, azt a hajlítás irányának megfelelően üzemünkben beirdaljuk, így a kültéri ablak dekoráció a kívánt ívre hajlítható. Kínálatunkban belső ívre hajlítható, külső ívre hajlítható és oszlopra hajlítható díszlécek közül választhat. Minden hajlítható díszléc 2 méter hosszú. Az ablak stukkó egy éles szikével igény szerint könnyedén méretre vágható.

Kültéri stukkóinkat termékcsaládokba rendeztük, ez azt jelenti, hogy nem csak egyes termékeket, hanem méretben és mintában azonos ablak stukkó elemeket kínálunk: homlokzati profilokat és hajlítható díszléceket, melyek segítségével egyedi homlokzatdíszítés valósítható meg. A kiegészítőelemek – sarokelemek, kombi sarokelemek, jobb és bal oldali végelemek – megkönnyítik a beépítést és így Ön elkerüli a helyszíni barkácsolást. A pompás ablakdíszítés ékkővel koronázható meg.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A kültéri ablak dekoráció beépítését polisztirol lapragasztóval végezheti el. A natúr ablak stukkó elemeket beépítés után több réteg polisztirol lapragasztó felkenésével teheti ellenállóvá az UV-sugárzással, a szélsőséges időjárás hatásaival és a mechanikai sérülésekkel szemben. Végül fesse a kültéri stukkót egy tetszőleges színű vízbázisú homlokzatfestékkel. Így sokáig öröme lesz egyedi kültéri ablak dekorációjában.

A hajlítható díszléc oszlopfőként is beépíthető, így az egységes homlokzatdíszítésért ugyanaz a stukkóminta akár az ablakszemöldök és az oszlop díszítéséhez is felhasználható.

 

Hungarocel oszlop borítás

 

 

Polisztirol stukkó oszlop dekoráció

 

 

Stukkó oszlop borítás beépítve

 

Látja a fenti képeken, milyen változatos homlokzatdíszítés alakítható ki hajlítható díszléceink segítségével? Ön is kitalálta már, milyen kültéri stukkóval díszíti íves ablakait? Tekintse meg hajlítható díszléc kínálatunkat és válassza azt a kültéri ablak dekorációt, mely legjobban illik az Ön személyiségéhez és háza karakteréhez! A következő link elvezeti Önt a hajlítható ablak stukkók áttekintéséhez, ahol a beépítés lépéseit képekkel és leírással is bemutatjuk.

Íves megoldások hajlítható díszléc beépítésével >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket