Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre +1: Kültéri oszlop dekoráció polisztirolból

Kültéri stukkó , Oszlopok

Homlokzatdíszítési ötletek lépésről lépésre +1: Kültéri oszlop dekoráció polisztirolból

A kültéri stukkóval díszített homlokzat kész, de kiegészítené még egy igazán különleges, modern, kültéri dekorációval? Legyen praktikus, időjárásálló és dekoratív is? Ismerje meg komplett dekor oszlopainkat, melyek terasza, erkélye vagy kertje feltűnő dekorációs kiegészítői lehetnek. Nem csak nappal – este is!

A komplett kültéri dekorációt készre szerelve kapja, Önnek már csak egy tetszőleges színű vízbázisú festékkel kell festenie. Az üzemünkben gyártott kültéri oszlopok polisztirolból készülnek, ezért könnyűek és bármikor máshová helyezhetők..A kültéri dekoráció felületét speciális kéreganyaggal vonjuk be, hogy ellenálló legyen az UV-sugárzással, a szélsőséges időjárással és a mechanikai sérülésekkel szemben. A tetejére helyezett üveglap lehetővé teszi, hogy a komplett dekor oszlop akár egy kis asztalkaként funkcionáljon és rá különböző tárgyakat helyezhessen.

 

Kérgesített dekorációs komplett oszlopok

Tovább a kérgesített kültéri komplett dekor oszlopokhoz >>>

 

A kültéri oszlopok oszloptalpból, oszloptestből és oszlopfőből, valamint egy arra helyezett üveglapból állnak. A kültéri oszlop dekoráció 3 méretben és 3 különböző oszlopfővel kapható.

A kültéri oszlop dekoráció különlegessége abban rejlik, hogy ezeket az oszlopokat LED világítással is megrendelheti! Az oszlop világítás üveglapja alá igény szerint meleg fehér LED szalagot vagy többszínű RGB LED szalagot építünk be, így nappal a dekoratív kültéri oszlop, este a rejtett világítás látványát is élvezheti!

 

Kérgesített dekorációs komplett oszlopok LED világítással

 

Tekintse meg kültéri oszlop dekoráció kínálatunkat és válasszon dekoratív oszlop világítást terasza, erkélye vagy kertje díszítéséhez!

Tovább a kérgesített kültéri oszlopok áttekintéséhez >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket