Kültéri és beltéri logó felragasztása 5 lépésben

Kültéri stukkó , Beltéri stukkó

Kültéri és beltéri logó felragasztása 5 lépésben

Stukkógyártó üzemünkben egyedi betűk és logók gyártását is vállaljuk. A polisztirol habbetűk és feliratok rendelése csupán néhány lépésből áll, az ezt követő beépítés a homlokzatra vagy recepciós pultra is egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Nézzük meg, hogyan.

A beltérben és kültérben használt céglogó beépítési folyamatának kezdő lépései megegyeznek:

  1. Gondoskodjon a felirat helyének tiszta, por- és zsírmentes felületéről!

  2. Készítse elő a logót, a ragasztóanyagot és a kinyomópisztolyt!

  3. Az egyedi 3D logókat és feliratokat festve és/vagy kérgesítve is megrendelheti tőlünk. Amennyiben a polisztirol céglogó még nem esett át felületkezelésen, vízbázisú festékkel lefestheti logóját. Csak vízbázisú festék alkalmas a festésre! Alapozás nem szükséges!

  4. Kültérben a különálló betűk ragasztási felületére nyomjon Soudal ragasztóhabot és ragassza fel a kívánt falfelületre. Rögzítse, míg a ragasztóhab megköt. Ugyanígy járjon el akkor is, ha a betűk egy polisztirol hátlapra vannak ragasztva. Beltérben a polisztirol céglogó hátoldalára nyomjon elegendő polisztirol ragasztót, majd ragassza fel a habbetűket a kívánt helyre. Amennyiben fém-, fa-, csempe- vagy üvegfelületre ragasztja a feliratot, használjon FBS ragasztót.

  5. Simítsa el a felesleges ragasztót a betűk/céglogó oldalán.

 

Egyedi logó FoodBoom

 

 

Egyedi logó BodyLizer

 

Ön is láthatja, a beépítés nagyon egyszerű. Használja ki Ön is a lehetőséget, rendeljen egyedi logót egy látványos homlokzat vagy egy dekoratív belső tér kialakításához!

E-mail: info@stukko24.hu

Telefonszám: +36303248878

Teljes stukkó kínálat >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket