Konyhai világítás ötletek - LED konyhai világítás kialakítása

LED világítás

Konyhai világítás ötletek - LED konyhai világítás kialakítása

Lakásfelújításkor és új ház építésekor megpróbáljuk stílusos és energiatakarékos elemekkel otthonossá tenni életterünket. A konyha és étkező a legfontosabb helyiségek közé tartoznak, hiszen naponta több órát töltünk el itt. Különböző tevékenységeket folytatunk (ételelőkészítés, reggeli kávézás, étkezés, leckeírás vagy kellemes esti borozás), melyek megkövetelik a megfelelő világítás kialakítását.

Mutatunk Önnek modern konyhai LED világítás megoldásokat, melyek dekoratívak, egyedi igényekre szabhatók és praktikusak is. Ismerje meg polisztirol LED stukkóinkat, melyek LED szpot, LED panel és LED szalag beépítésére alkalmasak.

Tekintse meg az alábbi képeket, melyekből ötleteket gyűjthet konyhai LED világítás és étkező mennyezeti LED világítás témában.

 

Konyhai világítás LED spotok segítségével

Közvetlen LED világítás kialakítására alkalmas polisztirol profiljaink alsó részébe tetszőleges számú, mennyiségű és elrendezésű LED panel vagy LED spot helyezhető el. A LED szpotok fix vagy billenthető keretbe építhetők be, ezáltal a billenthető keret esetében a közvetlen konyhai LED lámpa tetszőleges szögben világítja meg a munkapultot. A LED spotok széleskörű kínálata - meleg fehér, hideg fehér és semleges fehér színű, valamint dimmelhető - lehetővé teszi a személyre szabott és árnyékmentes konyhai világítás kiépítését.

Konyhai világítás LED spotok segítségével

 

A polisztirol profilok oldalsó díszléce többféle mintával rendelhető. A LED konyhai lámpa az azonos mintájú holkerléccel vezethető tovább a helyiségben, így elegáns stukkódíszítés és kellemes légkör uralja otthonunk egyik legjelentősebb helyiségeit, a konyhát és az étkezőt.

Mennyezeti LED lámpa reggelizőpult és konyhai félsziget felett is kiépíthető. Ebben az esetben az U-alakú polisztirol profil alsó része használható a LED spotok beépítésére. A stukkódíszítés mintája ebben az esetben is tovább vezethető, hiszen kiválóan kombinálható az azonos stukkódíszítésű holkerléccel.

Stukkó díszléc LED spot kiépítéséhez >>>

Konyhai LED mennyezeti világítás LED szalaggal és LED spotokkal

A reggeli kávé elfogyasztásához elegendő a hangulatvilágítás kellemes fénye, de az esti tevékenységekhez szükség van jól irányított fényre, vagyis közvetlen világításra is. Rejtett és közvetlen világítás kiépítésére használható polisztirol profiljaink segítségével mindkét konyhai világítás ötlet egyszerre megvalósulhat. A LED stukkó oldalsó díszlécébe LED szalag, alsó részébe LED panel vagy LED spot helyezhető. Az elektronikai kellékek a polisztirol profil belsejében rejthetők el.

A LED szalag beépítése számos lehetőséget rejt magában: a LED szalag fényereje szabályozható, színe tetszés szerint kapcsolható.

Válasszon stukkóink széles választékából étkezősarok, konyhai munkapult és reggelizőpult megvilágításához.

Fix és billenthető LED spot kereteket és a különböző LED spotokat LED áruházunkban rendelheti meg.

Stukkó díszléc LED szalag és szpot beépítéséhez >>>

Alumíniumprofilok a konyhapult megvilágításához

A LED stukkókban elhelyezett közvetlen és rejtett konyhai LED világítás kiegészíthető LED alumínium profiljainkkal, melyek a felső konyhaszekrénybe építhetők be. A különböző kialakítású alumíniumprofilok széleskörű felhasználásával speciális világítások is megvalósíthatók, pl. padlóban, szekrényben.

Alumíniumprofilok a konyhapult megvilágításához

 

 

LED konyhai világítás

 

 

Konyhapult megvilágítása direkt világítás kialakítására alkalmas díszléccel

 

LED alumíniumprofilok >>>

Étkezőasztal megvilágítása

Amennyiben az étkezőasztal a helyiségben a faltól távolabb helyezkedik el, válassza design mennyezeti lámpáinkat közvetlen világítás kialakításához. A polisztirol lámpasziget díszítése a LED stukkó mintájával készül, így a helyiséget egységes stukkóminta és stílusos díszítés uralja. Mennyezeti lámpáinkba fix vagy billenthető kereteket helyezünk el, melyekbe LED fényforrásokat szerelünk. A design lámpasziget helytakarékos, LED izzói energiatakarékosak. Az igazán különleges LED mennyezeti lámpákban LED szalagot is elhelyezünk.

Étkezőasztal megvilágítása

 

Amennyiben az étkezőasztal feletti mennyezeti lámpa LED világításának elrendezését Ön szeretné elvégezni, rendeljen LED világítás nélküli lámpát! A dekoratív mennyezeti lámpába a LED spotok tetszés szerinti formában építhetők be, mellyel egyedi LED mennyezeti világítás alakítható ki.

Tekintse meg dekoratív polisztirol design lámpáink széles választékát és alakítson ki Ön is exkluzív belső tereket!

Polisztirol design lámpák >>>

Polisztirol stukkó beépítése konyhai LED világítás kialakításához

A konyhai LED világítás kiépítésére használható polisztirol stukkók beépítését a kiegészítőelemek könnyítik meg. A modern mennyezeti lámpa kialakításához felhasználhatja a méretben és mintában a díszléccel azonos sarokelemeket, a praktikus profilsimítót, valamint a dekoratív toldó- és végelemeket. A felsorolt kiegészítőelemekkel egyedi kialakítású mennyezeti lámpa valósítható meg.

Tekintse meg kérem a polisztirol profilok beépítését bemutató videónkat, melyből hasznos információkat tudhat meg a stílusos konyhai világítás kiépítéséhez!

 

 

Éljen Ön is a polisztirol stukkó és a LED világítás kombinációjának lehetőségével, hiszen számos egyedi konyhai világítás ötlet kivitelezhető!

Válassza ki az Ön stílusához legjobban illő LED stukkót és a LED világítás minden elemét egy helyről!

Megtekintem a LED-es stukkók teljes kínálatát >>>

Tovább a LED áruházba >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket