Ablakkáva kialakítása, helyreállítása és javítása polisztirol stukkóval

Kültéri stukkó

Ablakkáva kialakítása, helyreállítása és javítása polisztirol stukkóval

Az ablakkáva tökéletesre történő kialakítása a szakemberek részéről is időt és türelmet igényel. Hogyan segítjük Önt stukkógyártóként polisztirol kültéri stukkóinkkal ajtó- és ablakkávájának saját kezű kialakításában, helyreállításában és javításában? Ebben a bejegyzésben mutatunk Önnek megoldásokat, melyekkel időt és pénzt spórolhat az ablakkáva kialakítása során, ezen kívül egyszerre oldhatja meg az ajtók és ablakok stukkódíszítését is.

Tekintse meg a képeket és győződjön meg róla, milyen fantasztikus ablakkeretezés alakítható ki L-formájú kültéri stukkóinkkal! Ne feledje, a díszítés mellett az ablakkáva szigetelését is megvalósítja!

Kültéri kérgesített profil ablakhoz zárása

 

Kültéri kérgesített L-profil Miskolc 102-KTa

 

ültéri kérgesített L-profil Pécs 103-KT

 

Ablakkáva helyreállításánál használható polisztirol homlokzati stukkók

Új ház építésekor vagy a nyílászárók cseréje után az ablakkáva helyreállítása egyszerűen és gyorsan kialakítható különböző stukkómintával díszített kültéri stukkóinkkal. Polisztirol homlokzati stukkóink

  • L-formájúak, ezáltal az ablakkáva szigetelése és az ablak díszítése egyszerre megoldható;

  • 2 méteres szálakban rendelhetők;

  • számítógépvezérlésű gépekkel készülnek, így minden részlet tökéletesen kialakított;

  • egyszerűen és gyorsan, néhány kellék és rezsianyag segítségével beépíthetők;

  • speciális bevonattal vannak ellátva, mely ellenáll a szélsőséges időjárás hatásaival, a mechanikai sérülésekkel és az UV-sugárzással szemben.

A következő képeken szériatermékként gyártott kültéri stukkóink láthatók, melyek ajtó- és ablakkáva helyreállításához használhatók. Az első képen a Debrecen 100 kültéri stukkó mintájával, a második fotón a Miskolc 102 díszítésével, a harmadik fényképen a Pécs 103 mintázatával díszített L-profilok láthatók.

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Debrecen 100-KT

 

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Miskolc 102-KT

 

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Pécs 103-KT

 

Ablakkáva kialakításához használt polisztirol stukkó előnyei

Kültéri stukkóink gyártásához kiváló minőségű polisztirol alapanyagot használunk. Az ablakkáva kialakításához és helyreállításához használt L-formájú profiljaink, csakúgy, mint minden kültéri stukkónk, gondos tervezés és ügyféligények figyelembe vétele mellett készülnek. L-formájú polisztirol kültéri stukkóinkat 11 kávamélységgel és 3 különböző mintával kínáljuk, melyek

  • anyaguknak köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek,

  • beépítésével egységes és dekoratív ajtó- és ablakkeret jön létre,

  • egyszerűen és gyorsan a kívánt méretre vághatók,

  • jelölősablon segítségével könnyedén 45 fokos szögben vághatók,

  • speciális bevonatuknak köszönhetően beépítésre készek,

  • az ablakkáva vakolás munkadíját megspórolják, hiszen az L-formájú stukkók beépítését Ön is elvégezheti.

Polisztirol kültéri stukkó beépítése az ajtó- és ablakkáva kialakítása és helyreállítása során

Kültéri stukkóink beépítéséhez speciális szerszám és szaktudás sem szükséges, így a folyamatot Ön saját kezűleg is elvégezheti. Az ablakkáva helyreállításához készült L-profilok szakszerű beépítése érdekében készítettünk egy videót, melyben megmutatjuk Önnek a kültéri stukkó felragasztásának főbb lépéseit. Szánjon rá néhány percet, hiszen összefoglaljuk, milyen egyszerű a polisztirol L-profilok beépítése.

 

 

Az ablakkáva kialakításának folyamatát lépésről lépésre elolvashatja, a leírást képekkel is szemléltetjük a következő oldalon:

L-profilú kávatakaró díszléc beépítése ablakkeretezéshez és kávafedéshez

Kérgesített kávatakaró profilok polisztirolból

A Debrecen 100, Miskolc 102 és Pécs 103 stukkómintával díszített polisztirol L-profilok között nem találta meg az igazit vagy a kávamélység meghaladja a 200 mm-t? Tekintse meg kávatakaró profiljainkat, melyek 150 mm, 200 mm és 250 mm mély káva fedésére alkalmasak és többféle ablakkeretező díszléccel és timpanonjainkkal összeilleszthetők. A kávatakaró díszléceket hosszanti illesztőbordával, az ablakkeretező profilokat és timpanonokat núttal láttuk el, melyek egymással könnyedén összepattinthatók.

Olvassa el kávatakaró profiljainkról és ablakkeretező díszléceinkről szóló blogbejegyzésünket, melyben megismerheti gondosan megtervezett polisztirol profiljainkat!

L-formájú kültéri stukkóink kínálata >>>

Teljes kültéri stukkó kínálat >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket