Plexiléc rejtett LED világításhoz

LED stukkó

Plexiléc rejtett LED világításhoz

A rejtett világítás kialakításához szükség van polisztirol LED-es stukkóra, LED szalagra és az ahhoz tartozó kellékekre is. Új fejlesztésű PLEXI PLUS nevű plexilécünk rendkívül hasznos kiegészítője a LED stukkóknak, a következő sorokból kiderül, miért.

A plexicsík 2 méter hosszú, 2 mm vastag és 25 mm széles, mely

  • megakadályozza a rovarok LED szalaghoz történő behatolását,

  • gátolja a por lerakódását a LED szalagon, így a LED szalag élettartama nő és a fényerő is teljes mértékben érvényesül,

  • víztiszta, ezért a rejtett világítás fényét maximálisan átengedi, tehát nem gátolja a fény áramlását,

  • valamint a takarítás is könnyebb és gyorsabb, ha a port egy egyenletes és vízszintes felületről kell letakarítani.

Tekintse meg kérem a következő fotókat! Használja ki a lehetőséget és valósítsa meg LED világítás ötleteit LED stukkóink, LED szalagok és a plexiléc segítségével!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A PLEXI PLUS léceink fóliával borítottak, így szállítás közben védettek a karcolásoktól. Miután a LED stukkót, a LED szalagot és az elektronikai eszközöket beépítette, utolsó lépésként húzza le a védőfóliát és helyezze a plexicsíkot az arra kialakított nútba.

Plexi léc fólia eltávolítása

 

Plexi léc indirekt világítás kialakításához alkalmas stukkó díszlécben

 

LED stukkó plexi plus helyes takarítása

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hol helyezheti el a plexilécet a LED-es stukkóban (1:20), ezen kívül megismerheti LED stukkóink komplett rendszerét. Ne maradjon le a fontos információkról, hiszen praktikus LED-es stukkóinkkal egyszerűen megvalósíthatja LED világítás ötleteit!

 

 

A rejtett világítás kialakítására alkalmas LED stukkók rendelésénél érdemes figyelni a termék nevére, hiszen a pl. „”Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS” nevű termék már tartalmazza a plexicsíkot, az „Indirekt világítás díszléc Budapest 202” elnevezésű díszléchez a plexiléc külön rendelhető.

 

Plexiléc rejtett világítás kialakítására alkalmas stukkó profilokhoz

 

A fényélmény optimalizálása

A plexiléc mellett további lehetőséget kínálunk Önnek a LED szalag fényerejének optimalizálására, az alumínium reflektorlécet. A maximális fényélmény kihasználása érdekében rendeljen LED reflektorlécet. A reflektorléc számos előnyt kínál Önnek: megduplázza a LED szalag fényerejét, hűti a LED szalagot és megakadályozza a LED szalag fényének LED stukkón történő átvilágítását.

Reflekorléc fólia eltávolítása

A reflektorlécről ide kattintva olvashat bővebben

Használja a PLEXI PLUS csíkot, hogy rejtett világítását teljes pompájában élvezhesse hosszú időn keresztül!

Tovább a rejtett világítás kialakítására alkalmas díszlécekhez >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket