Kérgesített homlokzati profilok

Kültéri stukkó

Kérgesített homlokzati profilok

Saját homlokzati ötletek megvalósítása homlokzati elemekkel, mely teret ad az egyediségnek és mégis alacsony költség és idő ráfordításával oldható meg – igen! Széles polisztirol stukkó kínálatunk lehetőségei és előnyei:

  • Egyedülálló homlokzati díszítés: Az egyes homlokzati profilokat és homlokzati elemeket tetszőlegesen állíthatja össze és ezzel nem mindennapi homlokzati ötleteit valósíthatja meg. Így egyedi és személyes homlokzati dekorációt kap.

  • Gyors és tiszta beépítés: Néhány mozdulattal elképzelése szerint méretre vághatja és beépítheti a homlokzati profilokat. Kiegészítőelemek sorozata (pl. végelemek és sarokelemek) könnyíti meg a stukkózást, időt és költséget spórol és egy remek végeredményről gondoskodik. Ha a toldási hézagokat műgyantával és kvarchomokkal tünteti el és egy Önnek tetsző színű diszperziós festékkel festi, az ablakkeretezés és homlokzati díszítés egységes külsőt eredményez.

  • Különböző stukkóprofilok és díszlécek: A stukkóprofilok széles választéka a letisztult lécektől a gazdagon díszített lécekig terjed. Így személyes ízlése alapján és a ház karakterének megfelelően választhatja ki a stukkóprofilokat. Ezenkívül a homlokzati profilok bőséges forma- és méretválasztéka áll rendelkezésre: dekoratív profilok az ablak felső részéhez vagy párkányhoz, homlokzati profilok ablakkeretezéshez és lapos párkányokhoz, ablakpárkányprofilok a meglévő ablakpárkány díszítéséhez és sok más...

  • Számos kiegészítőelem könnyíti meg a munkát, hiszen az egyes homlokzati profilokhoz kínálunk különböző kiegészítőelemeket. Ide tartoznak a végelemek és sarokelemek, melyek megspórolják az időigényes, helyes szögben vágás nehézségeit. A homlokzati stukkó díszítőelemekkel és ékkövekkel látványos díszítést hozhat létre és hosszú homlokzati profilokat oszthat fel.

  • Ellenálló az időjárással és mechanikai sérülésekkel szemben: minden kültéri stukkó homlokzati elemet XPS alapanyagból gyártunk. Ez az anyag kültéri használatra alkalmas, hiszen a zárt cellaszerkezetnek köszönhetően nem vesz fel nedvességet. A többrétegű műgyanta-kvarchomok bevonat még erősebbé és ellenállóbbá teszi a homlokzati elemeket.

 

Egyszerű kérgesített polisztirol stukkó profil

 

 

Díszes kérgesített polisztirol stukkó profil

 

Kérgesített homlokzati profilok a változatos homlokzatdíszítéshez >>>

Stukkómunkák – gyors és egyszerű kivitelezés

A következő beépítési videókban megmutatjuk Önnek, milyen gyorsan és egyszerűen végezheti el Ön is a kérgesített homlokzati profilok beépítését, ha az egyedi homlokzat mellett döntött. A videókban láthatja, hogyan készül egy díszítés nélküli ablakkeretezés. Pontosan ilyen egyszerű az ajtókeretek, párkányok és ablak nélküli felületek díszítése. A kérgesített homlokzati profilok és azok kiegészítőelemei használatánál fantáziájának semmi sem szab határt. A kiegészítőelemek az adott homlokzati profilok termékoldalán találhatók. Így azonnal tudja, méret szerint mely elemek illenek össze és könnyebben döntést hozhat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kültéri stukkó kínálatunk

A kültéri stukkó homlokzati elemek méretben és stukkóprofilban egymással összehangoltak, így tetszőlegesen választhatja ki őket. Különböző komplett ablakpárkányok, komplett timpanonok, dísztéglák és oszlopok találhatók webáruházunkban más homlokzati elemek mellett. Tekintse meg ajánlatainkat és döntse el, mivel díszíti háza homlokzatát.

 

Osztópárkányok a ház homlokzatán

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket