L-formájú kávatakaró díszléc

Kültéri stukkó

L-formájú kávatakaró díszléc

Szánjon ablakának még egy kis figyelmet: Olyan szépek legyenek, mint szemek egy arcon, engedjenek be sok fényt és egyidejűleg védjenek is. Ezen feladatok elvégzéséhez bizonyos feltételeket körültekintően teljesíteni kell. Az L-formájú ablakkávaprofilok előnyös tulajdonságai segítik a követelmények megvalósulását:

 

 

  • Egyszerű és tiszta beépítés: Néhány mozdulattal Ön is beépítheti az L-formájú ablakkávaprofilokat ablakkeretként és alacsony költségek mellett egy szakszerű végeredményt kap. Az ablakkáva és a homlokzat átmenetének az éle egyenletesen kidolgozott 90°-os szöget zár be és ezáltal tökéletesnek hat.

  • Véd a hőhidak kialakulásától: a kávatakaráshoz készített L-formájú homlokzati profiljainkat XPS alapanyagból gyártjuk. Az L alakú ablakkávaprofil sima szára az ablakkávába nyúlik be, így védi az ablakkávát az időjárás hatásaitól és hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően megszünteti a ház és ablakkeret közötti hőhidat. Az eredmény: tartósan penészmentes ablakkáva!

  • Gondos ablakdíszítés: A díszléc díszített szára az L-formájú ablakkávaprofil beépítésénél egy esztétikus, látványos ablakdíszítést eredményez. Minden ablakkávaprofil díszlécét úgy alakítottunk ki, hogy a stukkóprofilt a sarkokban nyomok nélkül vezethesse tovább. Ez azt jelenti, hogy plusz erőfeszítés nélkül egy remek, zárt ablakkeretezést kap.

  • Különböző stukkóprofilok és kávamélységek: Szériakínálatunkból 3 különböző letisztult stukkóprofil és számos kávamélység közül választhat. Szívesen elkészítjük egyedi méretű és profilú kávatakaró díszlécét, mellyel háza homlokzata dekoratív és egyedi lesz.

  • Ellenáll az időjárással és mechanikai sérülésekkel szemben: Az L-formájú ablakpárkányprofilok XPS alapanyagból készülnek. Ez az anyag kültéri használatra alkalmas, hiszen a zárt cellaszerkezetnek köszönhetően nem vesz fel nedvességet. Végül minden ablakkávaprofil többrétegű műgyanta-kvarchomok bevonatot kap, mely még erősebbé és ellenállóbbá teszi a díszlécet.

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Debrecen 100-KT

 

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Miskolc 102-KT

 

Polisztirol stukkó, ablak stukkó, Pécs 103-KT

 

L-formájú ablakkávaprofilok a tökéletes kávatakarásért >>>

L-formájú ablakkávaprofilok gyors és egyszerű beépítése

Kérem, tekintse meg videónkat az L-formájú ablakkávaprofil beépítéséről. Itt megmutatjuk, milyen kevés idő és energia ráfordításával építheti be Ön is az L-formájú homlokzati profilokat és azt is megtekintheti, hogyan varázsolhat néhány másik homlokzati elem felhasználásával egy esztétikus ablakdíszítést. A komplett timpanont és komplett ablakpárkányt ugyancsak homlokzati stukkó kínálatunkban találja – az adott L-formájú ablakkávaprofil termékoldalán.

 

 

L-formájú ablakkávaprofilok ablakdíszítéshez saját kezűleg

Válassza azt az L-formájú ablakkávaprofilt, melynek díszléce legjobban tetszik Önnek és melynek kávamélysége az Ön ablakkávájának mélységéhez illik. Webáruházunkban az ablakkávaprofilok kávamélység szerint kategóriákba vannak felosztva. Az általunk kínált L-formájú ablakkávaprofil díszprofilja minden kávamélység-kategóriában megtalálható, így háza minden ablakán egy egységes stílust valósíthat meg. Az L alakú homlokzati profillal történő ablakkeretezés nagyszerűen kombinálható a komplett ablakpárkányokkal. Az ablakdíszítést az ablakkávaprofilhoz és ablakpárkányhoz méretben és stukkóprofilban illő timpanonnal fejezheti be. A döntés az Öné.

Fesse az ablakkávaprofilokat egy Önnek tetsző színű vízbázisú homlokzatfestékkel és sokáig öröme lesz az ablakdíszítésben.

A beépítés menetét részletesen bemutatjuk az L-profiljaink leírásában >>>

Homlokzati stukkók kínálata

Homlokzati stukkó kínálatunkban az L-formájú ablakkávaprofilok, komplett timpanonok és kültéri ablakpárkányok mellett megtalálhatók a különböző homlokzati profilok, homlokzati stukkó díszítőelemek, kváderkövek és oszlopok. Nézzen körül és döntse el, melyik homlokzatdíszítést választja otthonához.

Akciós kültéri kérgesített stukkó lécek

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket