Rejtett mennyezetvilágítás polisztirol LED stukkóval

LED stukkó , LED világítás

Rejtett mennyezetvilágítás polisztirol LED stukkóval

A por napjaink kényes témái közé tartozik, hiszen mindenhol megül. A sima felületen, mint pl. televízióról vagy polcról könnyen eltávolítható, de a rejtett világítás LED szalagjáról – az elektromosság sérülése nélkül? Ezt a problémát új fejlesztésű rejtett világítás kialakítására alkalmas PLEXI PLUS díszléceinkkel oldottuk meg:

  • Könnyen tisztítható: Mint bútorai portalanítása, olyan egyszerű most az indirekt világítás tisztítása. Csak egy puha portörlő kendőt vagy mikroszálas kendőt kell az indirekt világítás PLEXI-lécén végighúzni és a LED-ek fénye újra akadálytalanul ragyog.

  • Allergiások alkalmazhatják: A modern LED-ek csekély hőt termelnek a LED világítás bekapcsolt állapotában. A felfelé szálló meleg minimális légmozgást idéz elő, mely elegendő arra, hogy a finom porszemcséket a levegőbe repítse. Biztosan megfigyelte már a jelenséget beáramló napfénynél vagy egy lámpa fényénél. Új fejlesztésű, rejtett világítás kialakítására alkalmas PLEXI PLUS díszlécekkel házi porra allergiások is élvezhetik a rejtett világítást, hiszen a plexi csík megakadályozza a por ülepedését a LED-en és takarítása könnyű.

  • Komplett megoldás: Az indirekt világítás kialakítására alkalmas PLEXI PLUS díszléc ára tartalmazza a plexi csíkot.

  • Minimális beépítési költség: A rejtett világítás kialakítására alkalmas PLEXI PLUS díszlécek beépítése ugyanolyan egyszerű, mint más polisztirol díszléceinké, hiszen a PLEXI PLUS díszlécekhez is számos kiegészítőelemet (pl. sarokelemet) kínálunk. Először ragassza fel a LED stukkót, azután szereltesse be a rejtett világítást adó LED szalagot és helyezze be a plexi csíkot az indirekt világítás díszlécébe. Kész! A plexi csíkot csak rá kell helyezni a LED stukkó felső nútjába. Szükség esetén a plexi léc egyszerűen eltávolítható.

 

LED stukkó plexi plus takarítása helytelenül

 

 

LED stukkó plexi plus takarítása helyesen

 

 

Plexi léc indirekt világítás kialakításához alkalamas stukkkó díszléceben

 

PLEXI PLUS díszléc a magasabb életminőségért

Indirekt világítás kialakítására alkalmas PLEXI PLUS díszlécek beépítése saját kezűleg>

A 2 videóban megmutatjuk Önnek, milyen gyorsan és szakszerűen beépítheti a LED stukkót. Az indirekt világítás kiépítése ugyancsak a stukkózással kezdődik – mint azt az 1. videó mutatja – azután festheti a polisztirol stukkót diszperziós (vízbázisú) festékkel. Végül építse be a reflektorléceket és a LED szalagokat – mint a 2. videó mutatja. Csak most következik az a lépés, melyet az indirekt világítás kialakítására alkalmas PLEXI PLUS díszléceknél még végre kell hajtania: távolítsa el a plexi léc védőfóliáját és helyezze be a plexi csíkot az arra kijelölt nútba. A videók melletti képen is jól látható, a plexi csík olyan tiszta és átlátszó, hogy a LED-ek fénye akadálytalanul sugározza a fényt.

 

 

 

 

A LED stukkók beépítését bemutató videókat összegyűjtöttük Önnek egy helyen >>>

Kombi díszlécek a direkt és indirekt világítás megvalósításáért PLEXI PLUS termékünkkel

Természetesen a kombi díszlécekhez is kínáljuk a praktikus plexi lécet, mellyel a PLEXI PLUS díszlécek minden lehetőségét kihasználhatja, melyet a direkt és indirekt világítás kombinációja kínál. Minden direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas LED stukkó, valamint azok kiegészítőelemei kaphatók PLEXI PLUS kivitelben. Nézzen körül és válasszon személyes ízlésének és igényeinek, valamint helyiség adottságainak megfelelően. A kombi díszlécekről és beépítésükről a „Direkt fényforrás és indirekt világítás, LED stukkó használatával” című fejezetben olvashat. A PLEXI PLUS kombi díszlécek beépítése ugyanúgy történik, a munka végén eggyel több lépést kell elvégeznie: a plexi léc védőfóliáját le kell húzni és a plexi csíkot a LED stukkóba helyezni. A következő linkre kattintva Ön is számos lehetőséget ismerhet meg a direkt és indirekt világítás PLEXI PLUS kombi díszlécek felhasználásáról:

 

Direkt fényforrás és indirekt világítás, spot izzó és LED szalag használatával

 

PLEXI PLUS kombi díszlécek a komfortosabb otthonért

 

Minden indirekt világítás megvalósítására alkalmas díszléc lehetőséget kínál egy dekoratív lakásdíszítés kialakítására a direkt világítás stukkólámpával. Így létrehozhat pl. titokzatosnak ható rejtett világítást a fal és mennyezet átmenetében és az íróasztal fölé LED izzókat helyezhet a stukkólámpába. A billenthető keretet úgy állíthatja be, hogy árnyék nélküli fényt kapjon olvasáshoz és íráshoz. A helyigényes asztali lámpától is megszabadulhat és az egész íróasztalt használhatja munkájához. Ez épp az, amiről régóta álmodik, ugye?

Használja ki ezt a lehetőséget! A következő linket követve a direkt világítás kialakítására alkalmas, indirekt világítás megvalósítására alkalmas, valamint a rejtett és közvetlen világítás kialakítására alkalmas díszlécek kínálatát, valamint stukkólámpáinkat is megtekintheti, melyeknél kiválaszthatja, hogy a direkt világítást vagy a direkt és indirekt világítást szeretné élvezni. Mint látja, Ön dönthet arról, mely stukkóelemekkel valósítja meg lakásdíszítési terveit:

 

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

 

Stukkólámpák, direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek teljes kínálata

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket