Harmonikus ajtó- és ablakkeretezés polisztirol kültéri stukkóval

Kültéri stukkó

Harmonikus ajtó- és ablakkeretezés polisztirol kültéri stukkóval

A homlokzatdíszítés egy rendkívül izgalmas feladat, hiszen szabadjára engedheti fantáziáját és megvalósíthatja régóta tervezgetett ablak- és ajtódíszítési ötleteit. Az ablakkeretezés az egyik legkedveltebb módja a homlokzatdíszítésnek. Ismerje meg kültéri stukkó termékeinket, hiszen polisztirol homlokzati profiljainkat többféle méretben és mintával kínáljuk. Ezenkívül olyan megoldásokat mutatunk Önnek, melyek a beépítést is megkönnyítik.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Az ablak- és ajtókeretezéshez használt kültéri stukkókat polisztirolból gyártjuk. A homlokzati díszlécek könnyűek, ugyanakkor kitűnő hőszigetelőképességgel rendelkeznek. A homlokzati profilok felületét kéreganyaggal vonjuk be, mely ellenállóvá és erőssé teszi a kültéri stukkók felületét. A polisztirol stukkó beépítése egyszerű, hiszen az egyes kültéri stukkó elemeket csak egymás mellé kell ragasztani, majd a toldási hézagok eldolgozása után festheti a kész ajtó- és ablakkeretezést. A kültéri stukkókhoz úgynevezett kiegészítőelemeket, sarokelemeket és végelemeket is kínálunk, melyek meggyorsítják a beépítés folyamatát.

Klasszikus, modern vagy hagyományos stílusú ablakkeretezés? Kínálatunkban természetesen többféle minta közül választhat: talál lépcsőzetes mintával díszített, élek és ívek váltakozásával kialakított és letisztult kültéri díszléceket is.

Klasszikus stílusú ablakkeretezést valósíthat meg a Debrecen 100, Miskolc 102, Baja 119, Kalocsa 121 és Ózd 60 kültéri stukkókkal. A felsorolt kérgesített homlokzati profilok az ajtó és ablak minden oldalához beépíthetők, így egységes és esztétikus ablakdíszítés valósítható meg.

A Debrecen 100 kérgesített kültéri stukkó bordázott mintájával dekoratív ablakdíszítést alakíthat ki. Az előregyártott sarokelemekkel a beépítés egyszerűen kivitelezhető. A különböző díszítőelemek egyedi elrendezésével látványossá teheti az ablakkeretezést.

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

A Miskolc 102 és Baja 119 kültéri díszlécek azonos mintával díszítettek, de különböző méretűek. Ez lehetővé teszi az eltérő méretű ajtók és ablakok egységes keretezését.

Miskolc 102-vb kérgesített kültéri díszléc bal oldali véglezárás

 

Baja 119 kérgesített kültéri díszléc bal oldali véglezárás

 

A Kalocsa 121 és az Ózd 60 kérgesített homlokzati profilokat egy-egy dekoratív domború ív díszít, melyek kiválóan alkalmasak látványos ajtó- és ablakkeret kialakítására.

Kalocsa 121 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Ózd 60 kérgesített polisztirol léc, homlokzati elem

 

Letisztult kialakítású díszléceket keres modern ablak- és ajtókeret megvalósításához? Nálunk megtalálta: válasszon Komló 122, Fót 123, Szarvas 120, Kecskemét 112, Pécs 103 és Szeged 101 nevű kérgesített kültéri stukkóink közül!

A Komló 122 és Fót 123 díszítés nélküli homlokzati profilok, melyek a modern homlokzatdíszítés kiváló elemei lehetnek.

Komló 122 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

A Szarvas 120 kültéri stukkó letisztult lépcsőzetes mintájának köszönhetően harmonikus ablakdíszítés valósítható meg.

Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

A kérgesített Kecskemét 112 kültéri díszléc mintája önmagában is dekoratív. A letisztult homlokzati profil termékoldalán található díszítőelemekkel az ablakkeretezés még látványosabbá tehető.

Kecskemét 112 kérgesített kültéri dekoráció, polisztirol léc

 

A Pécs 103 és Szeged 101 kérgesített kültéri stukkókat lépcsőzetes mintával díszítettük. Az egyes termékcsaládokba tartozó végelemek és sarokelemek felhasználásával értékes időt spórolhat a beépítésnél.

Pécs 103 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Szeged 101 kérgesített homlokzati elem, hungarocell díszléc

 

Termékoldalainkon számos hasznos információt olvashat a kültéri stukkóról és annak beépítéséről. Videóinkban megmutatjuk, hogyan végezheti el a beépítést egyszerűen és gyorsan Ön is.

Tekintse meg kültéri stukkóink kínálatát, hiszen kérgesített homlokzatdíszítő elemeinkkel dekoratív és tartós ajtó- és ablakkeretezést hozhat létre!

Megtekintem a kérgesített kültéri stukkók kínálatát >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket