Ózd 60 kérgesített polisztirol léc, homlokzati elem

Az Ózd 60 kérgesített homlokzati profil egy esztétikus kialakítású ablak- és ajtókeretező polisztirol profil. Osztópárkányként is használhatjuk ezt a kültéri díszlécet, mert kitűnően kombinálható más homlokzati elemekkel. Az Ózd 60 kültéri stukkóval összhangban a Sopron 110 kérgesített díszlécet ereszpárkányok, ill. az Érd 109 homlokzati stukkót osztópárkányok létrehozásához alakítottuk ki. A végelemek méretben és formában megegyeznek a kérgesített homlokzati profillal.

A terméket 2 méteres szálakban gyártjuk, így a hosszlécből csak páros méter rendelhető!

Méret (mm): 87x44x2000

In stock
SKU
60-590-kérg-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Ózd 60 kérgesített polisztirol léc, homlokzati elem

Cikkszám: 60-590-kérg

1 903 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Ózd 60 kérgesített polisztirol léc jobb végelem

Cikkszám: 60-590-vj-kérg

1 427 Ft

db

Ózd 60 kérgesített polisztirol léc bal végelem

Cikkszám: 60-590-vb-kérg

1 427 Ft

db

Ózd 60 homlokzati elem profilsimító

Cikkszám: 60-590-ps

65 Ft

db

Ózd 60 homlokzati elem jelölő sablon

Cikkszám: 60-590-sablon

197 Ft

db

Kéreganyag 200 ml

Cikkszám: kéreganyag-200ml

805 Ft

db

Ragasztóhab Soudal Soudabond EASY / 750 ml - IFBT/Lipcse

Cikkszám: soudal-purhab

2 982 Ft

db

PU-pisztoly fém

Cikkszám: pu-pisztoly-fem

8 189 Ft

db

PU-tisztító / 500ml

Cikkszám: pu-tisztito

1 951 Ft

db

Vízálló akril tömítő

Cikkszám: akril-tomito

811 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 548 Ft

db

Vágókorong (gyémántvágó szegmenses)

Cikkszám: vagokorong-gyemant

2 242 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Ózd 60 kérgesített polisztirol léc, homlokzati elem

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és nézze meg a videókat!

 

 

 

Anyag: EPS polisztirol ütésálló bevonattal
Magasság: 87 mm
Mélység: 44 mm
Hossz: 2 m
Ragasztás fajtája: Soudal ragasztóhab
Átmenetek közötti fugák: Soudal ragasztóhab és kéreganyag
Stukkó és fal közötti átmenet: vízálló akril tömítő
Vágás: jelölősablon és gyémántvágó korong/éles kés
Festés: vízbázisú festék (diszperziós festék)

Osztópárkány homlokzatdíszítés

Az idő pénz – biztos vagyok benne, hogy ismeri a mondást. Ez a bölcsesség ihlette ugyanis az Ózd 60 kérgesített homlokzati elem tervezését és gyártását. Az Ózd 60 homlokzati profil a modern, minimalista stílus jegyében született, mely esztétikus vonalai miatt manapság is nagy népszerűségnek örvend. Az S formájú ívhez alól még egy ívesen kidolgozott lépcső csatlakozik, mely ennek a visszafogott homlokzati profilnak kifejezőerőt kölcsönöz. Osztópárkányként üres felületek díszítésére is alkalmas, pl. emeletek egymástól való elválasztását oldhatja meg. Az Ózd 60 homlokzati profilt kombinálhatja ereszpárkányként a Sopron 110 kérgesített díszléccel vagy osztópárkányként a közkedvelt Érd 109 homlokzati stukkóval.

A kérgesített Ózd 60 homlokzati profilt egy kéreganyag borítja. Így a stukkó vízálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A 2 m hosszú kérgesített profilokat gond nélkül a kívánt méretre vághatja egy sűrű fogazású fűrésszel. Ezután már csak a homlokzathoz kell ragasztania és egy tetszőleges színre festeni vízbázisú festékkel. Kész a modern és esztétikus homlokzat; így spórol a kérgesített Ózd 60 stukkóval időt, pénzt és felesleges bosszankodást.

A táblázatban továbbá a beépítéshez szükséges kellékeket is kiválaszthatja: ragasztót a hozzá illő ragasztópisztollyal a stukkó beépítéséhez; kéreganyagot a homlokzati profil és végelemek ill. ékkő közötti átmeneteinek kitöltéséhez, hogy az ablakdíszítés egységes képet alkosson.

Kérgesített kültéri stukkóinkat beépítésre készen kapja. A díszléceket már csak Soudal ragasztóhabbal kell bevonnia és a homlokzathoz ragasztani, a toldási hézagokat kitölteni, a felesleges ragasztót, kéreganyagot eldolgozni. Fesse le a kérgesített homlokzati profilokat, díszléceket, homlokzati stukkó díszelemeket és ablakpárkányprofilokat egy tetszőleges színű vízbázisú festékkel – kész az egyedi, dekoratív homlokzatdíszítés!

Kérem figyeljen arra, hogy NE használjon alapozót! CSAK vízbázisú festék alkalmas a festésre (diszperziós festék)!


Kültéri stukkó díszlécek, homlokzati profilok, ablakpárkányok és homlokzati stukkó díszelemek beépítése

Alu ablakpárkány az esztétikus homlokzatdíszítésért

Kültéri ablakpárkányainkat polisztirolból gyártjuk, kéreganyaggal ellenállóvá tesszük az időjárás hatásaival szemben és felső oldalát egy alumíniumlemezzel borítjuk a mechanikai sérülések elkerülése érdekében. Hogy az esővíz az ablakpárkányon le tudjon folyni, a felső borítás enyhén lejt. A komplett ablakpárkány a beépített alumíniumborítással 2 fokos szöget zár be. Az alumíniumlemez mindkét oldalát egy műanyagból készült élvédő zárja le, hogy a víz ne tudjon oldalra folyni és a házhomlokzat védve legyen. Válassza tehát az ablakkerethez illő ablakpárkányokat! 3 különböző stukkóminta közül választhat, melyeket sokféle kávaszélességben és kávamélységben kínálunk. A következő képgaláriában Ön is meggyőződhet az összhatás sikeréről!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kérem, tekintse meg videóinkat, melyben megmutatjuk Önnek a komplett alumíniumlemez borítású ablakpárkányaink gyártását és beépítését:

 

 


A kültéri kérgesített díszlécek beépítése

Kérjük olvassa el következő három blogbejegyzésünket, mely végig vezeti Önt a beépítés rejtelmein:

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

Homlokzat dekoráció – talán sokaknak kissé idejétmúltnak tűnik a kifejezés, de próbáljunk egy pillanatra elvonatkoztatni a legtöbbekben megjelenő képektől, a barokkos, cirkalmas, időnként a mai szem számára giccsnek tűnő homlokzatoktól, és ismerkedjünk meg a modern stukkózás rejtelmeivel, hiszen manapság már sokkal nagyobb választék áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzoló terméket.

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.

Több éves tapasztalatunk alapján könnyen kijelenthetjük, hogy az egész, kérgesített kültéri stukkó léceken túl egyéni méretezésű darabokra is szükség van szinte minden esetben. A két méter hosszú dekorlécek nem minden esetben passzolnak tökéletesen ajtók- és ablakok-keretezéséhez, de gyakran a ereszpárkányoknál, vagy a szalagpárkánynál is szükséges egy kis finomhangolás. Az általunk gyártott kéregerősített, hungarocell stukkók esetében ez nem jelenthet gondot Önnek sem, hiszen ha követi a következő pár lépést, akkor pillanatok alatt méretre szabhatja kültéri stukkó léceinket:

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.

 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.

A következő útmutató használatával senkinek nem fog gondot okozni, hogy saját maga építse be kérgesített hungarocell stukkó léceinket. Mielőtt részletesen leírjuk, hogy pontosan mi is a feladata, hogy szakszerűen kerüljenek végső helyükre léceink, nézze meg videónkat, melyben végig követheti a folyamatot:

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket