Kültéri stukkó szemöldökpárkány díszítéséhez

Kültéri stukkó

Kültéri stukkó szemöldökpárkány díszítéséhez

Az ablakkeret szemöldök része meghatározza a teljes ablakdíszítés arculatát és stílusát. A szemöldökpárkány lehet modern letisztult kialakítású vagy gazdagon díszített polisztirol kültéri stukkó. Bármely stílusra esik választása, abban biztos lehet, hogy kültéri stukkóink között megtalálja az Önnek megfelelőt.

Ismerje meg kiváló minőségű ablakszemöldök díszítésére alkalmas kültéri díszléceinket és azok kiegészítőelemeit! Kültéri stukkóinkat polisztirolból gyártjuk, melyeket speciális kéreganyaggal vonunk be. A kéreganyag erőssé és ellenállóvá teszi a homlokzati profilokat. A kültéri díszléceket 2 méteres szálakban gyártjuk, azok egyszerűen méretre vághatók és gyorsan beépíthetők.

A Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó dekoratív mintájának köszönhetően kedvelt homlokzati profil. A stukkó termékcsaládjába tartozó végelemekkel a szemöldökpárkány esztétikus lezárását oldhatja meg. Az ablakszemöldök látványosabb lehet egy díszítőelemmel, melynek hátoldala tökéletesen illeszkedik a Budapest 108 profilhoz.

Budapest 108-vb kérgesített homlokzati díszléc bal oldali véglezárás

 

Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

Budapest 108-vj kérgesített homlokzati díszléc jobb oldali véglezárás

 

Budapest 108 kérgesített homlokzati díszléc sarok elem

 

A Balatonlelle 103+117 kérgesített homlokzati stukkó kínálatunk legmagasabb szemöldökpárkány profilja, melyet nagyobb ablakok díszítésére fejlesztettünk ki. Lépcsőzetes mintája modern, letisztult végeredményt mutat. A kültéri stukkó felső oldala enyhén lejt, így a rá hulló csapadék könnyen lefolyik.

Balatonlelle 103+117 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

A farkasfog mintával díszített Esztergom 107-F+117 kérgesített kültéri díszléc a klasszikus stílust képviseli. A szemöldökpárkányt szintén kéreganyaggal bevont polisztirol ékkővel teheti feltűnővé.

Esztergom 107-F+117 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

A modern kialakítású Visegrád 108 + 117-7217 polisztirol kültéri stukkót és végelemeit gyorsan beépítheti az ablak felső oldalán. A termékoldalon megtalálhatók a beépítéshez szükséges rezsianyagok és kellékek is.

Visegrád 108 + 117-7217 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

A Szolnok 107-F kérgesített kültéri díszléc hagyományos stílusú ablakdíszítés kialakítására alkalmas. A farkasfog mintával díszített polisztirol stukkó és végelemei azonos méretekkel és mintával rendelkeznek.

Szolnok 107-F kérgesített kültéri stukkó, hungarocell díszléc

 

Ablakszemöldök díszítésére alkalmas kültéri stukkóink számos más polisztirol díszléccel kombinálhatók. Válasszon egy Önnek tetsző kérgesített kültéri stukkót. Lépjen a termékoldalra, ahol számos hasznos információt talál ablaka díszítéséhez.

Ablaka méreteihez tökéletesen passzoló komplett ablakszemöldök díszítést keres? Ablakszemöldök termékeink komplett megoldást kínálnak Önnek! Tekintse meg egyenes timpanonjaink kínálatát!

Használja kreativitását és hozza létre egyedi ablakdíszítését, melyben sokáig öröme lesz!

Tovább a beépítésre kész egyenes timpanonok kínálatához >>>

Megtekintem a kérgesített kültéri profilokat >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket