Ablakpárkányprofilok

Kültéri stukkó

Ablakpárkányprofilok

Az ablak alsó részét az ablakpárkány képezi. Használata fontos, hiszen számos funkciót tölt be. Ablakkeretezés során azonban meglévő ablakpárkány díszítésére is van lehetőség. Bemutatjuk kérgesített ablakpárkány profiljainkat, melyeket jelenlegi kő-, műanyag- vagy alumíniumpárkánya alá is beépíthet.

Ablakpárkányprofiljainkat polisztirolból készítjük, melyeket speciális kéreganyaggal teszünk ellenállóvá. Az erős felületet képező bevonat véd az UV-sugárzással, a szélsőséges időjárással és a mechanikai sérülésekkel szemben. A kérgesített kültéri stukkók 2 méteres szálakban készülnek, melyek igény szerint méretre vághatók vagy 2 méternél szélesebb ablak esetén egymáshoz illeszthetők. A toldási hézagok könnyedén eldolgozhatók, az ehhez szükséges kéreganyagot a termékoldalakon találja. A kültéri stukkó elemeket ezután már csak vízbázisú festékkel szükséges festeni.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Minden ablakpárkányprofilt vízorral látunk el, mely levezeti a csapadékot. Az ablakpárkányprofilok közötti különbség a stukkó méretében és mintájában rejlik.

A Pécel 124 nevű kérgesített polisztirol díszléc kínálatunk legnagyobb ablakpárkányprofilja. A polisztirol stukkó mintáját élek és ívek váltakozása adja, mely egy klasszikus megjelenést kölcsönöz.

Pécel 124 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

A Dunaújváros 106 F kérgesített kültéri stukkó a hagyományos stílust tükrözi, hiszen farkasfog mintával díszített. A harmonikus ablakdíszítés érdekében választhatja az ablak felső részéhez a Szolnok 107 F szemöldökpárkányt, melyet azonos mintával alakítottunk ki.

Dunaújváros 106 F kérgesített ablakpárkányok, párkánylécek

A Győr 105 ablakpárkányprofil egy letisztult homlokzati elem, mely 3 lépcsővel közelít a homlokzathoz. A kérgesített kültéri díszléc modern kialakítása miatt remekül alkalmazható a letisztult homlokzatdíszítés részeként.

Győr 105 kérgesített ablakpárkány, kültéri stukkó

Minden ablakpárkányprofilhoz kínálunk mintában és méretben illő jobb és bal oldali végelemet, melyek meggyorsítják a beépítést és az ablakpárkányprofil esztétikus lezárását teszik lehetővé.

Fontos számunkra, hogy kültéri stukkóinkkal harmonikus és dekoratív ablakdíszítést hozhasson létre. Stukkógyártóként ezért törekszünk a különböző homlokzati profilok összehangolt kialakítására. Tekintse meg ablakszemöldök és ablakkeretező profil kínálatunkat és válasszon párkányához illő stílusú kültéri stukkó elemeket!

Megtekintem a kérgesített kültéri stukkók kínálatát >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket